Squid Game: Otobandaki esrarengiz tabela, polisi açıklama yapmak zorunda bıraktı

Netflix dizisindeki işaretlere benzeyen otoyol tabelası dizinin hayranı olan sürücülerin kafasını karıştırdı

Otoyoldaki tabelada yer alan işaretlerin Squid Game'in meşhur sembolleriyle benzeşmesi sürücülerin dikkatinden kaçmadı (Twitter/@tvprp)

Birleşik Krallık'ta bulunan bir otoyoldaki dikkat çeken tabelaya dair polis yetkilileri Twitter'dan şaka yollu bir açıklama yaparak tabeladaki işaretlerin Netflix'in popüler dizisi Squid Game'de görüldüğü gibi ölümcül çocuk oyunlarına yönlendirmediğini söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Slough kentinin yakınlarından geçen otoyoldaki tabelanın popüler dizide oyun davetiyelerinde gösterilen sembollere benzemesi sürücülerin kafasını karıştırınca polis memurları açıklama yapmak zorunda kaldı. 

NME'nin haberine göre Thames Valley Trafik Polisi'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

@TVP_Slough'daki M4'ün 5. kavşağında bulunan tabelayı takip etmenin sizi @netflix dizisi #SquidGame'e göstürmeyeceğini teyit edebiliriz. Bu sadece yol çalışmaları sırasında yönlendirme rotaları için kullanılan talimatlar… vay canına!

 

 

Güney Kore yapımı Squid Game tüm dünyada büyük bir çılgınlık yarattı ve Netflix'in izlenme rekorlarını alt üst etti. 

 

netflix4.jpg
Dizide yer alan meşhur semboller (Netflix)

 

Dizi son çare olarak büyük bir nakit para ödülü kazanmak için ölümcül çocuk oyunları turnuvasına katılan yoksul kişileri konu alıyor. 

Otoyolların sürücülerin kafasını karıştırmasının yanı sıra Squid Game'de karakterlerin giydiği kostümler 31 Ekim'de kutlanacak Cadılar Bayramı öncesinde kostüm arayan milyonlarca kişinin ilk tercihi oldu ve satışlarda patlama yaşandı.

 

Independent Türkçe, NME, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU