Kraliyet'teki çatlak: "Kate'in soğukluğu ve William'ın zorbalığı Harry ile Meghan'ın ayrılmasına neden oldu"

Prens Harry ve Meghan Markle'ın evlendiği günden bu yana Sussex çiftinin Cambridge çiftiyle iyi anlaşamadığı yönündeki iddialar basına yansıyor

Cambridge çifti ve Sussex çifti 2018'de Noel gününde  St. Mary Magdalene Kilisesi'nde birlikte poz vermişti (AP)

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşme kararının arkasında Prens William ve Kate Middleton'ın davranışlarının önemli pay sahibi olduğu öne sürüldü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Daily Mail'in bildirdiğine göre "Meghan: A Hollywood Princess" (Meghan: Hollywood Prensesi) kitabının yazarı Andrew Morton, Cambridge Düşesi'nin "soğukluğunun" ve Cambridge Dükü'nün "zorbalığının" Prens Harry ve Meghan Markle'ın aileyle bağlarını koparmasına neden olduğunu söyledi. 

Kraliyet ailesine dair gelişmeleri yakından takip eden Morton bahsi geçen kitabını 2018'de yayımlamıştı ve yakın zamanda kitaba 6 yeni bölüm daha ekledi. Söz konusu iddia yeni yayımlanan bölümler içinde yer alıyor.

Morton, Markle'ın Buckingham Sarayı'nın kendileri hakkında ortaya atılan asılsız iddiaları sürdürdüğü iddiasına karşı çıkarak Kraliyet ailesinin Meghan'ın uyum sağlaması için çok çaba sarf ettiğini öne sürdü. Ancak Morton, Markle'ın yıldızının Middleton'la barışmadığını vurguladı. Buckingham Sarayı'nın Sussex Düşesi'ne dair tavrına yönelik Morton şunları söyledi:

Düşes'e yüzlerce saat sosyal medyayı kontrol eden ve trolleri polise ihbar eden 'sağlam' bir personel tahsis edildi.

Gazeteci, Kate Middleton ve Meghan Markle'ın samimi bir ilişki geliştiremediğini de belirtti. Morton, Middleton'ın soğuk ve mesafeli mizacının Markle'la ilişkisinde ciddi sonuçlar doğurduğunu ifade etti. 

Prens William'ı "zorba" niteleyen Morton, Cambridge Dükü'nün tavrının Sussex çiftine kendilerini kovulmuş gibi hissettirdiğini söyledi. 

Prens Harry de ağabeyiyle bir dizi anlaşmazlık yaşadığını doğrulamıştı ancak onu çok sevdiğini de eklemişti. İki kardeş ocakta zorbalık iddialarına yönelik ortak bir açıklama yaparak "iddialardan ötürü son derece mutsuz" olduklarını dile getirmişti

Öte yandan Kate Middleton, Meghan Markle'la ilişkisine yönelik herhangi bir açıklama yapmasa da Markle, ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdiği röportajda Middleton'ı "iyi biri" diye nitelemişti. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Sputnik International

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU