Meghan Markle eleştirilerin odağında: "Kraliyet'e girdiğinden beri birçok kişiyi üzdü"

Kraliyet yazarı Penny Junor, Markle'ın aileye dahil olduğu günden itibaren kötü hikayeler duyduğunu söyledi

Prens Harry ve Meghan Markle, oğulları Archie'nin ten renginin Kraliyet ailesi için tedirginlik yarattığını ifade etmişti (AP)

Kraliyet ailesine dair yaptığı çalışmalarıyla bilinen gazeteci ve yazar Penny Junor, Meghan Markle'ın aileye dahil olduğunda iyi bir izlenim vermediğini söyledi. 

Page Six'in bildirdiğine göre Junor, ITV'de yayımlanan belgeselde şu ifadeleri kullandı:

Başından beri Meghan'ın üzdüklerine dair çok kötü hikayeler duyuyordum.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Junor, daha önce Suits dizisinde rol alan 39 yaşındaki oyuncuya dair, "Göründüğü kadar çekici değildi" ifadelerini kullandı. 

Kraliyet yazarı ayrıca şunları söyledi:

Kraliyet ailemiz ünlülerden oluşmuyor. Oprah röportajı beni dehşete düşürdü. Kamuoyuna yapılması gereken açıklamalar bunlar değil. 

Junor dile getirilen iddiaların hayli mahrem olduğunu ifade etti. 

Meghan Markle ve Prens Harry martta ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey'e verdikleri röportajda Kraliyet ailesini ırkçılıkla suçlamıştı. 

Battle of Brothers (Kardeşlerin Savaşı) kitabının yazarı Robert Lacey, Prens William'a yakın bir kaynağın Kaliforniya doğumlu aktrisin en başından itibaren bir "ajandası" olduğunu söylediğini aktarmıştı. 

The Sun'da haziranda yayımlanan haberdeyse Prens William'ın Mart 2019'da Prens Harry ve Meghan Markle'la ortak kullandığı malikaneyi ve ofisleri ayırmaya karar verdiği öne sürülmüştü. Prens William'ı böyle bir karar almaya sevk eden gerekçenin Markle'ın saray çalışanlarına "zorbalık" yapması olduğu iddia edilmişti. 

Prens William'ın, Kraliyet çalışanlarına davranma biçimi nedeniyle Markle'a "lanet kadın" dediği de gündeme gelen iddialar arasındaydı. 

Sussex ve Cambridge düklerinin arasının hâlâ soğuk olduğu belirtiliyor. 

 

Independent Türkçe, Page Six, The Sun

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU