Kasırgada ağaca sıkışan inek böyle kurtarıldı

Ida Kasırgası'nın ardından yapılan temizlik çalışmalarında kurtarılan inek güvende

ABD'nin Louisiana eyaletindeki Ida Kasırgası'nın ardından yapılan temizlik çalışmaları esnasında bir inek ağaçtan kurtarıldı.

Bir kurtarma ekibinin, Mississippi Nehri'nin doğusundaki Aziz Bernard Kilisesi'ne ait bölgede bulunan ağaçta mahsur kalan ineği kurtarmaya çalıştığı an kameraya yansıdı. İnek, kısa süre önce meydana gelen kasırganın neden olduğu sel sebebiyle mahsur kalmıştı.
 


CNN'e göre inek ağaçtan güvenli bir şekilde kurtarıldı. Öte yandan, Ida Kasırgası'nın 29 Ağustos'ta Louisiana'yı vurmasının ardından bölge, geniş alana yayılan sellerden etkilendi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ida Kasırgası'nın saatte 240 km'yi aşan rüzgarlarla ABD anakarasını vuran en güçlü fırtınalardan biri olduğu düşünülüyor.

Kasırga, ardında bir yıkım dalgası bıraktı ve 1 milyondan fazla kişinin elektriğinin kesilmesine neden oldu. NBC News'a göre kasırgada 6 kişinin hayatını kaybettiği doğrulanırken, yıkımın boyutu netlik kazandıkça ölü sayısının artacağı bekleniyor.

Eyalet valisi John Bel Edwards, fırtına hakkında "Louisiana'da bir kasırga için olabilecek en kötü yolu çizmek zorunda olsaydınız gördüğümüz şeye çok, çok yakın bir şey olurdu" dedi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/climate-change

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU