Naomi Campbell: Kariyer için ruh eşimi feda ettim

Britanyalı ünlü model kariyeri için önemli bir fedakarlıkta bulunduğunu söyledi

Naomi Campbell 1990'lara damgasını vuran modeller arasında yer alıyordu (AFP)

Model ve oyuncu Naomi Campbell yeni röportajında kendisi için ideal bir ilişki fikrini ikinci plana atarak kariyeri için önemli bir fedakarlıkta bulunduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Cut'a konuşan 51 yaşındaki model, "Yaptığım fedakarlığın beni gerçekten anlayacak bir ruh eşi olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı:

Hayatı boyunca hiç evlenmeyen Campbell şunları ekledi:

Güçlüyüm ama hassasım da. İlişkilerde taviz vermem gerektiğini biliyorum. 

Halihazırda Campbell bekar olsa da geçmişte epey ünlü isimlerle ilişki yaşamıştı. Model 1993'te U2 grubunun basçısı Adam Clayton'la nişanlanmıştı. Daha sonra İtalyan işadamı Flavio Briatore'yle nişanlanmıştı. İkili 4 yıllık birlikteliğin ardından 2002'de ayrılmıştı. 

Campbell'ın ismi Leonardo DiCaprio, Usher ve Robert De Niro gibi isimlerle de anılmıştı. Uzun süreli romantik bir ilişkisi olmasa da Campbell bu yıl hep istediği "anneliğe" kavuştuğunu söylüyor.  

Britanyalı ünlü model mayısta anne olduğunu duyurmuştu. Campbell'ın bebeği gerçekten kendisinin mi doğurduğu yoksa taşıyıcı anne sayesinde mi ebeveyn olduğuysa tam olarak bilinmiyor. The Sun'ın Campbell'ın yaklaşık iki yıldır Amerikalı bir sevgilisi olduğunu iddia etmişti. 

 

Independent Türkçe, The Cut, The Sun

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU