Kate Middleton ve Prens William'ın ebeveynlik sırları

Cambridge Düşesi'nin son birkaç yılda adeta çocuk uzmanı olduğu belirtildi

Prens William ailesiyle birlikte Norfolk'tayken eşi Kate Middleton'ın çektiği ve 20 Haziran 2020'de ortaya çıkan fotoğrafta çocuklarıyla oynarken görülmüştü (Reuters)

Son dönemde özellikle Prens Harry ve Meghan Markle'la yaşadıkları gerginliklerle gündeme gelseler de Kate Middleton ve Prens William'ın çocuklarını bu gündemlerden uzak tuttuğu ve başarılı bir ebeveynlik örneği sergilediği aktarılıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Sun'a konuşan Kraliyet ailesine yakın bir kaynağın belirttiğine göre bu, perde arkasında Cambridge Dükü ve Düşesi'nin gösterdiği çabadan kaynaklanıyor. 

Gözde çiftin paylaştığı aile fotoğraflarında çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis bugüne kadar hep mutluyken görülmüştü.

Aileye dair açıklama yapan kaynak şu ifadeleri kullandı:

Konumları gereği William ve Kate son derece organize ebeveynler olmak zorundaydı.

 

 

Prens William ve Kate Middleton'ın gösterdikleri tüm çabaları sanki kendiliğindenmiş gibi gösterme konusunda epey maharetli olduğu belirtildi. 

 

 

Vanity Fair'in haberine göre özellikle Middleton'ın kendi ailesinden gördüğü sıkı bağların ebeveynliğe yaklaşımını büyük oranda belirlediği ifade ediliyor. 

Kate destekleyici bir aileden geliyor bu yüzden aile bağlarına, arkadaş ve organizasyon ağlarına çok düşkün. Ebeveyn olarak kollarını sıvayıp spor günleri, bağış toplama etkinliği gibi okul etkinliklerine yardım etmekte çok iyiler. Ebeveynliğin normal zorluklarıyla uğraşan normal anne babalar gibi olmaya çalışıyorlar.

 

ap.jpg
Prens George ve Prenses Charlotte (AP)

 

Kaynaklar çiftin yalnızca "uyum sağlamaya" çalıştığını belirtti.

 

Independent Türkçe, The Sun, Vanity Fair

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU