Ryan Reynolds yeni filmi Gerçek Kahraman için 75 reklam çekmiş

"Millet bunu sanırım biraz sinir bozucu buluyor ama ben pazarlamayı seviyorum"

Ryan Reynolds, Disney'in, Gerçek Kahraman'ın devam filmiyle ilgilendiğini söylemişti (20th Century Studios)

Hollywood yıldızı Ryan Reynolds'ın yeni filmi Gerçek Kahraman (Free Guy) için 75 farklı reklam çektiği ortaya çıktı.

Film, açık dünya oyunu Free City'de bir arka plan karakteri olduğunu keşfeden banka memuru Guy'ın hikayesini konu ediniyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reynolds'ın canlandırdığı Guy'ın hayatı, keşfin ardından bambaşka bir hale bürünüyor. Guy, kendi hikayesinin kahramanı olmaya karar verip sınırları olmayan bir dünyada hayatta kalmak ve diğer karakterleri kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişiyor.

Kovid-19 pandemisiyle çıkışı uzun bir süre ertelenen Gerçek Kahraman, 13 Ağustos'ta vizyona girdi. Film beklentileri aşarak şimdiye kadar 117 milyon dolar (yaklaşık 1 milyar TL) hasılat yaptı.

Screen Rant'in aktardığına göre bu başarının arkasında, filmin tanıtım sürecindeki büyük çaba var. Zira bir başrol oyuncusu genellikle 10-15 reklam çekerken Reynolds 75'e ulaştı. Bu reklamlar arasında yıldız oyuncunun Marvel için canlandırdığı Deadpool'la çektiği ve 13 milyondan fazla kez izlenen Gerçek Kahraman'a tepki videosu da var.

 

 

Başarılı aktör bu çabası hakkında şöyle konuştu:

Millet bunu sanırım biraz sinir bozucu buluyor ama ben pazarlamayı seviyorum. Pazarlama hikaye anlatımı için daha fazla fırsat, kültürle oynamak için daha fazla şans ve beklentilerle uğraşmak demek.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Beyazperde, Box Office Mojo

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU