Profesyonel vücut geliştirici John Meadows, 49 yaşında beklenmedik şekilde öldü

"Dağ Köpeği", 2020'de hastaneye yatmasına sebep olan nadir bir bağırsak hastalığından mustaripti

"Dağ Köpeği" John Meadows (Instagram/JohnMeadows)

"Dağ Köpeği" lakaplı ünlü vücut geliştirici ve antrenör John Meadows, ailesinin evinde "beklenmedik şekilde ve huzur içinde" öldü.

Eşi Mary Meadows pazar sabahı kocasının doğrulanmış Facebook sayfasında ölüm haberini duyuran bir açıklama yayımladı.

Açıklamayı Mary Meadows adına paylaşan aile dostu Brooke Nappo, mümkün olan en kısa sürede daha fazla bilgi sağlayacağını söyledi. Açıklamada ölüm nedeni belirtilmedi.

Nappo paylaşımda "Tahmin edebileceğiniz gibi bu, onunla çocuklar için tam bir şok" dedi.

Lütfen bilin ki (Mary) kendisinin ve oğullarının sizlerden geleceğini bildiği bütün dualar ve destek için son derece minnettar.

Meadows, Mezenterik Damarların İdiyopatik Miyointimal Hiperplazisi adlı nadir görülen bir bağırsak hastalığından mustaripti ve 2020'de kan pıhtısı kaynaklı kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.

İyileşip vücut geliştirmeye ve antrenörlüğe devam eden Meadows, haziranda yaptığı bir paylaşımda, 2005'te geçirdiği kalın bağırsak delinmesine vurgu yapan ve kalp durması nedeniyle öldüğünü bildiren asılsız bir habere dikkat çekmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ölüm haberini ilk duyuran vücut geliştirme yayını Bar Bend'e göre Meadows'un profesyonel olarak katıldığı son yarışma, 14. sırada bitirdiği 2017 Muscle Mayhem Kansas Pro'ydu.

Profesyonel kariyerinin ardından Meadows, 2021 Tampa Pro Women's Physique yarışmasını kazanan Brooke Walker ve Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu profesyoneli Theresa Ivancik dahil yeni nesil vücut geliştiricilere antrenörlük yapmaya devam etti.

Bar Bend'e yaptığı açıklamada Ivancik, çok üzgün olduğunu ve sektörün en iyilerinden birini kaybetmenin şokunu yaşadığını söyledi.

John Meadows fitness sektöründe bir efsaneydi... ve sadece bir antrenör değil, aynı zamanda en iyi arkadaştı da! Böylesine kısa bir sürede çok güçlü bir bağ kurduk. O benim hayatımın çok büyük bir parçası ve her zaman öyle kalacak.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/news/world

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU