The Suicide Squad'ın yönetmeni, filmde kimsenin fark etmediği bir gönderme olduğunu söyledi

Yönetmen, "Filmde henüz kimsenin görmediği bir Koruyucu olabilir" diyerek merak uyandırdı

Yönetmen James Gunn, The Suicide Squad: İntihar Timi'nde (The Suicide Squad) Galaksinin Koruyucuları'yla (Guardians of the Galaxy) gizli bir crossover (bir kurgusal evrendeki karakterlerin, başka bir kurgusal evrendeki hikayeye girmesine verilen isim -ed.n.) olduğunu söyledi.

Galaksinin Koruyucuları filmlerini de çeken yönetmen, filmde henüz kimsenin bunu görememesine "hayret ettiğini" ifade etti.

The Suicide Squad: İntihar Timi, 2016'daki Suicide Squad: Gerçek Kötüler (Suicide Squad) filminin kısmen devamı niteliğinde. Idris Elba, John Cena ve Margot Robbie, süper kötülerden oluşan bir çetenin üyeleri olarak filmin başrollerinde.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Happy Sad Confused podcast'ine konuşan Gunn, Marvel'ın Galaksinin Koruyucuları filmlerinde Drax karakterini canlandıran Dave Bautista'nın neredeyse filmde rol alacağını fakat sonunda Zack Snyder'ın Ölüler Ordusu'nda (Army of the Dead) yer almayı seçtiğini açıkladı.

Ancak yönetmen, "filmin bir yerinde" başka bir Marvel yıldızının olduğunu söyleyerek merak uyandırdı.

Gunn, "Dave'i [Bautista] neredeyse filmin kadrosuna aldığımı ama onun bunu yapamadığını, yani yapmadığını biliyorlar" ifadelerini kullandı.

Fakat bunun dışında, filmde henüz kimsenin görmediği bir Koruyucu olabilir.

Gunn, bu durumun kimsenin dikkatini çekmemesine ve kendisine söylenmemesine "şaşırdığını" da sözlerine ekledi. Yönetmen, "Bu filme dair yüzlerce yorum aldım ve hayret içindeyim" dedi.

Gunn'ın söylediklerine rağmen gözü keskin bazı izleyiciler bu küçük rolü tespit etti. Bunun Reddit'te tartışıldığını buradan görebilirsiniz.

The Suicide Squad: İntihar Timi, Birleşik Krallık sinemalarında gösterime girdi.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU