Gwen Stefani'den "tuhaf" montaj: Eşinin eski eşi yerine kendini koydu

Shelton ve Stefani, 3 Temmuz'da samimi bir törenle evlenmişti

Gwen Stefani ve Blake Shelton, 2015'ten beri birlikte (AP)

Gwen Stefani, geçmişi yeniden yazma amacıyla nostaljik bir fotoğrafta şimdiki eşi Blake Shelton'ın eski eşi yerine kendini fotoşoplayarak hayranlarını eğlendirdi.

Geçen ay Shelton'la evlenen, Rich Girl şarkıcısı, üzerinde oynanmış fotoğrafı perşembe günü Twitter'da paylaşarak “#NewProfilePic (#YeniProfilResmi) yazdı.

Stefani'nin Twitter'da profil resmi de yaptığı fotoğrafta, 2003 CMA Ödülleri'nde kovboy şapkası takan uzun saçlı Shelton'ın yanında poz veren şarkıcı kolsuz kısa beyaz bir bluz ve yeşil eşofman altı giyerken görülüyor.

Fakat üzerinde oynanmış versiyonda kenar hatları biraz bulanık görünen Stefani, orijinal fotoğrafta yer almıyor. Fotoğraf esasen, Shelton ve 2003-2006 yıllarında evli kaldığı o dönemki eşi Kaynette Williams'a ait.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğraf, çiftin ilişkisinden sahici bir nostalji olmasa da, birçok hayran Stefani ve Shelton'ı "sevimli bir çift" olarak övdü, diğerleri de şarkıcının çabasını alkışladı.

Bir Twitter kullanıcısı, "Bayıldım, eski Blake ve Gwen güzel biçimde bir araya gelmiş" derken, bir diğeri de "(Dürüst olmak gerekirse) birlikte mükemmel uyuşuyorlar" diye yazdı.

Ne var ki başka birinin de yazdığı gibi, Stefani'nin düzenleme yeteneği herkesi etkilemedi:

Bayan Gwen, ekibinin Photoshop'ta daha iyi bir iş çıkarması lazım.

 


Tartışmalı taktik, Stefani'nin bazı takipçileri arasında eleştirilere de yol açtı. Bir hayran düzenlemenin romantik değil, aksine "ürpertici ve tuhaf" olduğunu öne sürdü.
 


Stefani ve Shelton orijinal fotoğrafta bir arada olmasalar da, bu 51 yaşındaki şarkıcının tarihi değiştirmek için Photoshop'a başvurduğu ilk hadise değil. Stefani daha önce de, eski eşi Gavin Rossdale'le çektirdiği nostaljik bir fotoğrafın üzerine Shelton'ı yerleştirmişti. Hayranları, bu fotoğrafın aslının Stefani tarafından 2014'te paylaşıldığını tespit etmişti.
 


2015 yılında çıkmaya başlayan The Voice jürileri, 3 Temmuz'da Shelton'ın Oklahoma eyaletinin Tishomingo kasabasındaki çiftliğinde düzenlenen samimi bir törenle evlenmişti.
 


Shelton daha önce Williams'la evliydi. 2011'den 2015'e kadarsa Miranda Lambert'la evli kaldı. Stefani ise Rossdale'la sürdürdüğü 13 yıllık evliliğin ardından 2015'te boşanma davası açmıştı.


*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Kerim Çelik

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU