Grimes, Elon Musk paylaşımlarıyla tartışma yaratan Azealia Banks'i hedef aldı: "Hayatımı mahvetmeye çalışmıştı"

Banks, Grimes'ın ifadelerine cevaben, "Öfkesinin sebebi bendeki müzikal kapasiteye sahip olmaması" dedi

Azealia Banks, 2018'de tartışma yaratan paylaşımlarında Elon Musk ve Grimes'ı kastederek "Her ikisi de keş" demişti (Fotoğraflar: AFP -AP)

Kanadalı müzisyen Grimes, Splendour XR müzik festivalinde yeni şarkılarını seslendirdi ve 2018'de ABD'li rapçi Azealia Banks'le yaşadığı kavgayı yeniden gündeme getirdi. 

Festivalde henüz yayımlanmamış parçalarını seslendiren Grimes, "100% Tragedy" şarkısının bu kavgadan esinlendiğini söyledi. 

Entertainment Weekly'nin haberine göre SpaceX, Tesla, Neuralink gibi teknoloji şirketlerinin CEO'su Elon Musk'ın sevgilisi Grimes, Discord platformunda takipçileriyle yaptığı sohbette, "Şarkı, Azealia Banks'ın hayatımı mahvetmeye çalıştığında onu bozguna uğratmak zorunda kalmamla alakalı" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Azealia Banks 2018'de Grimes'ı, şarkıcının sevgilisi Elon Musk'ın evinde günlerce beklediğini söyleyerek sosyal medyada tartışma yaratmıştı. İkilinin birlikte şarkı hazırlamayı planladığı sırada Banks'in sosyal medya paylaşımları ortaklığın bozulmasına neden olmuştu. 

Banks, Elon Musk'ın Grimes aracılığıyla ot içmeye başladığını ve uyuşturucu etkisindeyken şirketi Tesla'nın hisselerine dair tweet attığını iddia etmişti. Birkaç Tesla yatırımcısı söz konusu tweet nedeniyle Tesla ve Musk'a dava açmış ve Banks'in ifade vermesini istemişti. 

Öte yandan Grimes'ın kendisiyle ilgili yeni yorumlarından haberdar olan Banks, Instagram hesabından şarkıcıyı topa tuttu. Grimes'ın kendisine "psikoseksüel takıntısı" olduğunu söyleyen Banks şu ifadeleri ekledi:

Bence öfkesinin sebebi bendeki müzikal kapasiteye sahip olmaması. Yaptığı her şey kendini beğenmişlikten kaynaklanıyor.

NME'nin haberine göre Azealia Banks, Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımı daha sonra sildi. 

 

Independent Türkçe, Entertainment Weekly, NME

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU