Yeni Sex and the City'nin detayları sızdı

"And Just Like That" isimli dizi HBO Max'te yayımlanacak

HBO'da yayımlanan Sex and the City dizisi 2004'te ekranlara veda etmişti (HBO)

Sex and the City ekibini yeniden bir araya getirecek yeni yapımdan sızan detaylar Carrie Bradshaw ve Mr. Big'in ayrıldığını ve acı bir boşanma sürecinin ortasında olduklarına işaret ediyor. 

Page Six'in haberine göre "And Just Like That" isimli yeni projede Sarah Jessica Parker'ın canlandırdığı meşhur karakter Mr. Big'le boşanmasından şikayet ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Carrie ve Big, ilk Sex and the City filminde evlenmişti. Ancak yeni yapımın senaryosuna göz atan Page Six, halihazırda 50'li yaşlarında olan Carrie'nin Mr. Big'le yollarını ayırdığını ve finansal mücadeleye giriştiğini öne sürüyor. 

Söz konusu sahnede Carrie; Stanford Blatch, Miranda Hobbes ve Charlotte York Goldenblatt'la yemek yiyor. 

İyi durumda olmadığından bahseden Carrie şunları söylüyor:

Podcast'i kaydediyordum, saçımı yıkıyordum. Evet yemek yemiyordum ya da uyumuyordum ama en azından evliliğim konusunda iyi hissediyorum. Artık onun baktığı eşlerinden biri miyim?

Mr. Big, Carrie'den önce iki kez evlenmişti. İzleyiciler en son ikilinin ilişkisinin ikinci filmde bir miktar çatırdadığına şahit olmuştu. İkinci filmde Carrie, eski nişanlısı Aidan Shaw'la romantik bir bağ kurmuştu. 

HBO Max'te yayımlanacak yeni dizinin 10 bölümden oluşması bekleniyor. Dizinin yayın tarihine dairse henüz resmi bir açıklama yapılmadı

 

Independent Türkçe, Page Six, Harper's Bazaar

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU