Damien Comolli'den Ben Arfa, Yacine Brahimi, Neven Subotic ve Habib Diallo açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli kulüple ismi anılan Ben Arfa, Yacine Brahimi, Neven Subotic ve Habib Diallo'nun transferi konusunda açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Damien Comolli / Fotoğraf: AA

Fenerbahçe'de kötü geçen sezonun ardından sportif direktör Damien Comolli transfer çalışmalarına hız verdi.

Fransa'da yayın yapan RMC Sport'un canlı yayınına katılan Comolli, Fenerbahçe ile anılan futbolcuların transferi konusunda bilgi verdi. 

İsmi Fenerbahçe ile anılan Hatem Ben Arfa'yı 14 yıldır tanıdığını söyleyen Comolli, "Bu kış, Empoli’den 10 numara transferi yaptık ve gerçekten çok iyi işler çıkarıyor. O yüzden bilemiyorum" şeklinde konuştu. 

Porto'da forma giyen 29 yaşındaki sol kanat Yacine Brahimi hakkında da açıklamalarda bulunan Comolli, "Brahimi'nin masraflarını karşılayabilmemiz pek mümkün değil" açıklamasında bulundu.

Fransa'nın Saint-Etienne takımında oynayan ve bu sezon 26 maçta forma giyerek 1 gol atan stoper Neven Subotic'in sorulması üzerine, "Bu yaz merkez savunmacı transfer etmeye ihtiyacımızın olmamasını diliyorum" dedi. 

Metz'in 23 yaşındaki hücum oyuncusu Habib Diallo hakkında da konuşan Comolli, şunları söyledi:  

"Ocak ayında denedik ama bizim için pahalıydı. Elimden gelen her şeyi yaptım fakat bütçemizin fazlasıyla üstünde ve şu an değerini daha da arttırdı. Kendisi bizim açımızdan daha da ulaşılmaz bir halde." 

 

 

Independent Türkçe, Ajanslar 

DAHA FAZLA HABER OKU