Black Widow'un yönetmeni filmin sonundaki "senaryo boşluğunu" açıklığa kavuşturdu: "Kasten yaptık"

Bazı hayranlar, Marvel filminin sonlarındaki zaman atlamasıyla ilgili şaşkınlıklarını dile getirmişti

Black Widow'un yönetmeni Cate Shortland, filmin sonunda senaryo boşluğu olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi.

Marvel Sinematik Evreni'nin filmi, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nda (Captan America: Civil War) yaşanan olayların sonrasında geçiyor. Filmde Scarlett Johansson, Natasha Romanoff'u yani Black Widow'u canlandırıyor.

Natasha filmde çocukluk "ailesiyle" yeniden bir araya geliyor ve Dreykov (Ray Winstone) liderliğindeki eski bir Sovyet suç çetesini deviriyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin alt planlarından biri, Kahramanların Savaşı'ndaki barış anlaşmalarını ihlal ettiği için hükümet tarafından aranan Natasha'yı yakalamaya çalışan ABD'li general Thaddeus Ross'a odaklanıyor.

Filmin doruk noktasında Natasha, "Red Room" (Kırmızı Oda) diye bilinen ve kötü karakterin artık ortadan kalmış olan karargahının yeriyle ilgili Ross'u uyarıyor. ABD ordusu yaklaşırken Natasha da nihayet Ross ve adamlarıyla yüzleşmeye hazır görünüyor. Bununla birlikte, film zamanda iki hafta ileri atlayıp Natasha'yı açıklanamaz biçimde özgür ve zarar görmemiş halde gösteriyor.

The Wrap'a konuşan Shortland işte bu boşluğu ele aldı. Yönetmen, "Kasıtlıydı çünkü seyircinin bir diğer dövüşle yorulması yerine akılda Natasha'nın nasıl kurtulduğu sorusunu bırakmak istedik" dedi.

Siz, 'Hünerlerini nasıl kullandı?' sorusuyla zirvede kalın istedik. Çünkü bunu yaptı. Ben muhtemelen bu durumdan pazarlık ederek kurtulduğunu söylerdim. Ama bilemem.

Black Widow şimdi sinemalarda ve Disney Plus'ın Premiere Access (Prömiyer Erişimi) hizmeti aracılığıyla ücretli izlenebiliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Ata Türkoğlu

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU