Black Widow'daki en duygusal sahnelerden birinin müziğini Stranger Things'in yıldızı önermiş

*Black Widow'la ilgili büyük spoiler'lar bulunuyor*

Black Widow'da yer alan duygusal ‘American Pastası’ sahnesi David Harbour’un fikriymiş (AP)

Black Widow yıldızı David Harbour, filmin en duygusal anlarından birinde "American Pie" şarkısının çalınmasının kendi fikri olduğunu açıkladı.

*Uyarı - Haberin devamında Black Widow’la ilgili büyük spoiler'lar bulunuyor* 

Bu hafta vizyona giren Marvel’ın macera filmi, Avengers: Endgame’den önceki yıllarda geçiyor ve Natasha Romanoff’la (Scarlett Johansson) ailesine odaklanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Harbour filmde Red Guardian ismiyle de bilinen Alexei Shostakov’u canlandırıyor. Gizli bir Rus ajanı olan karakter, Natasha ve Yelena Belova’ya (Florence Pugh) babalık yaparken üçlü Ohio’da sıradan bir aile pozu veriyor. 

Natasha ve Yelena daha sonra Alexei'yi hapisten kaçırır ancak Yelena ona içerler ve Red Guardian’la yüzleştiği sahnede eskiden onu idolleştirdiğini fakat şimdi onun kendisini bir külfet olarak görmüş olduğunu öğrenmesiyle iğrenmeye başladığını söyler.

Alexei, filmin başında aile Amerika Birleşik Devletleri’nden kaçarken küçük Yelena’nın çalınmasını istediği Don McLean’ın "American Pie" şarkısını söyleyerek Yelena’ya ulaşabilir. 

Insider’a konuşan Harbour, filmin aslında bu şarkıyı hiç barındırmadığını açıkladı.

Stranger Things’in yıldızı şunları söyledi:

Karakterim beceriksizce baba olmaya çalışıyor ve sonunda başarısız oluyor. Yelena ona gitmesini söylüyor. Senaryoda bir şeyler söylüyor ve gidiyor. 

Biraz daha derin bir şeyler olması gerektiğini hissettim.

 

newFile-2.jpg

Florence Pugh, David Harbour ve Scarlett Johansson 'Black Widow'da (Jay Maidment/Marvel Studios 2021)

 

Şöyle dedim: (Yelena) küçükken, ailesinden koparılmaktan korktuğu zamanki Amerika’ya geri dönsek, Red Guardian onu arabaya bindirip etrafta dolaştırırken 'American Pie' çalsa ilginç olmaz mıydı? Ondan sonra artık babasından kaseti takmasını ister.

O an karşı karşıya gelme sahnesinin önüne çekilirken Harbour şöyle açıkladı: 

Bir baba olarak başarısız olan Alexei bu sahnenin sonunda ne yapabilir? Bu narsisistin büyük bir yüreği de var ve bu yüzden esasen ‘denedim’ demek için bu şarkıyı hatırlatıyor.

Yakın zamanda verdiği röportajda Johansson, karakteri için düşünülen ve "hemen icabına bakılan" kostüm fikrinin ayrıntılarını paylaşmıştı.

Bununla birlikte Natasha’nın gençliğini oynayan oyuncunun Milla Jovovich’un kızı olduğunu öğrenmek seyircileri şoke etti.

Black Widow şu anda sinemalarda ve Disney Plus’ta izlenebilir. 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Umut Can Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU