Scarlett Johansson, Black Widow'un Endgame'deki tartışmalı ölümünü savundu

Ünlü oyuncu karakterinin Avengers: Endgame'de ölmesini mantıklı bulduğunu belirtti

Black Widow, Avengers: Endgame'de öldüğü görülen Natasha Romanoff'un geçmişine ışık tutacak (Marvel/Disney)

Hollywood'un en ünlü yüzlerinden Scarlett Johansson, Avengers: Endgame'de canlandırdığı karakter Black Widow'un trajik biçimde ölmesinin mantıklı olduğunu söyledi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nin tarihi gişe başarısı elde eden filminde Black Widow'un ölümü hayranların büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştu. 

Screen Rant'in haberine göre Johansson, karakterinin ismini taşıyan ve 9 Temmuz'da vizyona girecek film öncesinde verdiği röportajda Natasha Romanoff'un tartışma yaratan kaderine dair düşüncelerini paylaştı. 

Ünlü oyuncu Natasha'nın kendini feda etmesinin neden anlamlı olduğunu şu ifadelerle açıkladı:

Bu komik çünkü Natasha'nın Endgame'deki nihai kaderine dair çok karışık tepkiler aldım. Ama benim için o kadar anlamlıydı ki kendini sadece insanlığın iyiliği için değil, gerçekten kalbinde olan arkadaşları için de feda edecekti. O iyi biri.

 

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süre filmlerin vizyona girememesinin Marvel hayranlarının gelecek filmlere dair iştahının kabarmasına neden olduğu anlaşılıyor. 

We Got This Covered'ın haberine göre bu sabırsızlığı da göz önüne alarak tahminde bulunan analistler Black Widow'un vizyona girdiği ilk hafta 65 ila 90 milyon dolarlık (yaklaşık 570 ila 788 milyon TL) hasılat elde etmesini bekliyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU