Yeni Black Widow afişi Natasha Romanoff'un gizemli geçmişine ışık tutuyor

Marvel'ın yayımladığı yeni posterler sevilen karaktere dair ipuçları veriyor

Black Widow, Marvel'ın 4. Evresi'nin ilk filmi olacak (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni filmi Black Widow için yayımlanan yeni afişler, Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Natasha Romanoff'un gizemli geçmişine yönelik detaylar barındırıyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre Marvel'ın 4. Evresi'nin ilk filmi olacak yapım için birkaç yeni afiş hayranlarla paylaşıldı. Afişlerden birinde belirgin biçimde karakterin saçlarının kızıl olduğu görülüyor ve posterdeki Sovyetler Birliği bayrağı dikkat çekiyor.  

Marvel'ın Romanoff için hazırladığı resmi sayfasında karakterin Sovyetler Birliği'nde doğduğu ve tam isminin Natalia Alianovna Romanova olduğu belirtiliyor. Her ne kadar ailesinin geçmişi bilinmese de karakterin Rusya'nın Romanov Hanedanı'yla ilişkili olabileceği belirtiliyor. 

Çocukken yetim kalan karakter, Stalingrad'a düzenlenen saldırı sırasında onu daha sonradan eğitecek olan Ivan Petrovitch Bezukhov isimli biri tarafından kurtarılıyor. Natasha'nın yetenekleri büyüdükçe daha sonra KGB'ye dönüşecek Sovyet istihbaratının ilgisini çekiyor ve karakter onlara katılıyor. 

 

marvel.jpg
(Marvel)

 

II. Dünya Savaşı'nda Hand'in beynini yıkamak üzere kaçırdığı Natasha daha sonra Steve Rogers (Kaptan Amerika) ve Logan (Wolverine) tarafından kurtarılıyor. Savaştan sonra Black Widow programına katılan Natasha, süper asker serumunun Sovyet versiyonuyla güçlendiriliyor. 

 

3.jpg
(Marvel)

 

Filmin şu ana kadar yayımlanan fragmanlarında Natasha'nın aldığı eğitimlere göz atılacağı anlaşılıyor. Öte yandan Yelena, Red Guardian ve Melina'yla ilişkisi de hikayenin önemli parçalarından biri olacak gibi görünüyor. 

Karakterin geçmişi kabaca bilinse de filmin ne gibi sürprizler barındırdığı büyük bir merak konusu. Vizyon tarihi yaklaşırken Marvel hayranların heyecanını körüklemeye devam ediyor. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Marvel

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU