Marvel, yeni Black Widow videosu paylaştı

Filmin vizyona girmesine yaklaşık bir ay kala Marvel hayranların heyecanını körüklemek istedi

Marvel'ın uzun süredir pandemi nedeniyle film yayımlayamaması Black Widow'a yönelik beklentileri artırıyor (IMDb)

Marvel'ın yayımladığı yeni Black Widow videosu hayranlar için filme dair yepyeni bir bakış sunuyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel, Scarlett Johansson'ın başrolünde yer aldığı ve 9 Temmuz'da vizyona girecek filme yönelik hayranlara daha geniş bir perspektif hazırladı. 

Comingsoon'un haberine göre videoda Florence Pugh'un canlandırdığı Yelena Belova ve filmin ana kötü karakteri gizemli Taskmaster'a dair aksiyon dolu birçok görüntü bulunuyor. 

Yeni video esasen Johansson'ın canlandırdığı Natasha Romanoff'u ailesiyle bilikte gösteren ilk fragmanın farklı bir versiyonu. 

Film, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (Captain America: Civil War) ve Avengers: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) arasındaki sürede yaşananlara odaklanacak. Natasha Romanoff'un geçmişiyle yüzleşmek için evine dönmek zorunda kalmasına yol açan olaylar silsilesi beyazperdeye gelecek.

 

 

Natasha ya da nam-ı diğer Black Widow en son Avengers: Endgame'de Ruh Taşı'nı alabilmek için kendi hayatını feda ettiği kısımda görülmüştü. 

Ancak şu ana kadar yayımlanan videoların hiçbiri söz konusu sahnenin ardından yaşananlara dair herhangi bir ipucu vermiyor.

Sadece Black Widow'a odaklanancak bir film tasarısı 2004'te başlamıştı ancak Johansson'ın karakterine ilginin yıllar içinde artmasıyla Marvel 2017'de düğmeye bastı. Sonrasında Jac Schaeffer senaryo için kolları sıvadı. 

Black Widow koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca ertelenmesine rağmen bu kez kesin olarak hayranlarla buluşacak gibi görünüyor. 

Johansson'ın karakteri her ne kadar evrene veda etmiş görünse de yeni filmle Yelena Belova karakteri gelecek projeler için hazırlanacak. 

 

Independent Türkçe, Comingsoon, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU