Gürkan Hacır: Muhalefetin işi zor

“Sedat Peker’den sonra muhalefetin de işi zorlaştı. Artık ne yaparlarsa yapsınlar… Ahaliyi heyecanlandıramazlar…”

Fotoğraf: AA

Korkusuz yazarlarından Gürkan Hacır, hakkında organize suç örgütü lideri olma suçlamasıyla yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in kamuoyunda tartışılan videoları dolayısıyla muhalefetin işinin zor olduğunu söyledi. Hacır’a göre bu zorluk, “Peker’in çıtayı yükseltmesinden dolayı.”

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hacır’ın bugünkü köşe yazısında yer alan “Muhalefetin işi zor” başlıklı kısım şöyle:

Sedat Peker’in önce videoları… Ardından twitleri… Çıtayı öyle yükseltti ki… Artık hiçbir genel başkan, hiçbir siyasetçi kitleleri heyecanlandıramıyor. Kim ne derse desin Peker’in yarattığı etkiyi yaratamıyor. Genel başkan bir yolsuzluk yakalamış dosyasını açıklayacak diyorsun… I-ııhh… “Sedat Peker kralını belgeledi bile” diyorlar. Bir milletvekili “iktidar partisi yandaşlarını şu kuruma doldurmuş” diye açıklama yaptı diyorsun… O da bir şey mi Sedat Peker, “bakanlıktaki soyağacı dökümünü bile yaptı bakanın” diye cevabı yapıştırıyorlar. Grup Başkan Vekili birazdan çok önemli belgeleri patlatacak diyorsun. O da bir şey mi saat 19.00’da Peker’den twit zinciri geliyor diyorlar.

Uzun lafın kısası… Sedat Peker’den sonra muhalefetin de işi zorlaştı. Artık ne yaparlarsa yapsınlar… Ahaliyi heyecanlandıramazlar…

 

Korkusuz, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU