BTS ve Ed Sheeran'ın birlikte hazırladığı şarkının ismi açıklandı

Şarkı gelecek hafta yayımlanacak

Pop müziğin yıldız isimlerinin işbirliği haberi hayranları heyecanlandırmıştı (Fotoğraflar: AP - AFP)

Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS'in Britanyalı pop yıldızı Ed Sheeran'la birlikte hazırladığı şarkının ismi ve ne zaman yayımlanacağı açıklandı.

Sheeran geçen hafta BTS için yeni bir şarkı yazdığını söylemiş ve K-pop grubuyla daha önce yaptığı, 2019'da piyasaya sürülen "Make It Right" şarkısından bahsetmişti. Britanyalı şarkıcı 7 kişilik grubun üyelerini "süper ama süper düzeyde havalı çocuklar" diye nitelemişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre BTS'in plak şirketi Big Hit Music yıldızların birlikte hazırladığı şarkının isminin "Permission to Dance" olacağını ve grubun son single'ı "Butter"ın CD versiyonunda yer alacağını duyurdu. 

Rolling Stones'un bildirdiğine göre iki şarkının yer aldığı CD 9 Temmuz'da piyasaya sürülecek. 

Big Hit Music'in sosyal medya hesabında paylaşılan renkli videoda bahsi geçen şarkıların enstrümantal versiyonlarının da CD'de yer alacağı görülüyor. 

 

 

"Permisson To Dance" şarkısının yazımında Sheeran'ın yanı sıra Steve Mac, Johnny McDaid ve Jenna Andrews da yer aldı. Şarkının prodüksiyonunuysa Mac, Andrew ve Stephen Kirk üstleniyor. 

Paylaşılan görsellerden CD'nin iki farklı versiyonunun olacağı anlaşılıyor: Turuncu "şeftali" ve sarı "krem" versiyonları. 

Forbes'un bildirdiğine göre BTS'in Butter şarkısı üst üste 5. hafta Billboard Hot 100 listesinin zirvesinde yer alarak Aerosmith'in 23 yıllık rekorunu kırdı. Aerosmith'in "I Don't Want to Miss a Thing" şarkısı 4 hafta ilk sırada kalmayı başarmıştı. 

 

Independent Türkçe, NME, Rolling Stones, Forbes

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU