Sedat Peker, Korkmaz Karaca'ya ait olduğunu iddia ettiği yazışmaları paylaştı

Sedat Peker paylaşımlarında "İnanın SBK Holding'te yaşananların devede kulak kaldığını göreceksiniz" ifadesini kullandı

Fotoğraf: Twitter

Suç Örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamaları Türkiye kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

Peker daha önce Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca'nın, hakkında kara para aklama suçlaması bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'ın otomobilini kullandığını dile getirmişti.

Karaca daha sonra yaptığı açıklamada Peker'in ifadesini doğrulayarak, "Yaklaşık 3 ay kadar aracı kullandım. Yanlış yapmışım. Keşke parasını ödeseymişim" ifadelerini kullanmıştı.

"Yazışmalarının bir tanesini yayınlamak zorunda kaldım"

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Peker bu defa Korkmaz Karaca'ya ait olduğunu iddia ettiği WhatsApp yazışmalarını "süslü sülümanın kankası korkmaz karaca, çevrendeki seni arayan dostlarına Ben Sedat Peker’le görüşmek için haber göndermedim deyip yeminler ediyormuşsun. Bu yüzden Konya’daki iş adamıyla yaptığın whatsapp yazışmalarının bir tanesini yayınlamak zorunda kaldım" notuyla paylaştı.

"SBK'da yaşananların devede kulak kalacağını göreceksiniz"

Peker akşam yapacağı paylaşımlar için ise şu ifadeyi kullandı:

40 yaşından genç kardeşlerim, akşam saatlerinde süslü sülümanın kasası olan açıklayacağım şahsın bilgilerini iyi takip ederseniz, inanın sbk holding’te yaşananların devede kulak kaldığını göreceksiniz. Muhalif gazetecilere mutlaka baskı uygulayın kardeşlerim.

 

 

 

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU