Amber Heard kovulma iddialarına nispet yaparcasına yönetmen mektubu paylaştı

Heard, Aquaman 2 kadrosundan çıkarıldığı yönündeki iddiaların yanlış olduğuna işaret etti

Amber Heard'ün Mera karakterini tekrarlayacağı Aquaman 2'nin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor (AP)

Aquaman'in yıldızı Amber Heard, Warner Bros'un kendisini kovduğu yönündeki iddialara nispet yaparcasına yönetmen James Wan'ın gönderdiği mektubu paylaştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Eski eşi Johnny Depp'le karşı karşıya geldiği iftira davasının Heard'ün Warner Bros kadrosundan kovulmasına neden olduğu öne sürülmüştü. Heard, eski eşi Depp'ten farklı biçimlerde şiddet gördüğünü söylemişti. Depp ve Depp'in hayranlarıysa Heard'ün Karayip Korsanları (Pirates of the Caribbean) oyuncusunu itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia etmişti.

Johnny Depp'in hayranları oyuncunun Aquaman 2'nin kadrosundan çıkarılması için imza kampanyası düzenlemiş ve 1,5 milyondan fazla imza toplamayı başarmıştı. Ancak Heard'ün paylaşımından anlaşıldığı üzere Warner Bros, Heard'le devam etmeye kararlı. 

Heard davanın sonuçlanmasından bu yana sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla işinin başında olduğunu gösteriyor. Öte yandan Depp ise davayı kaybetmesinin ardından Fantastik Canavarlar (Fantastic Beasts) serisindeki rolünü Mads Mikkelsen'e devretmek zorunda kalmıştı.

Screen Rant'in haberine göre Heard, Aquaman 2'nin yönetmenliğini yapacak James Wan'dan aldığı mektubu paylaşarak çekimler öncesinde karantinada olduğunu doğruladı.

 

 

Söz konusu mektupta şu ifadeler yer alıyor:

Amber, Atlantis'e tekrar hoş geldin.

 

 

Heard, kısa süre önce Twitter'dan yaptığı paylaşımla da yeniden canlandıracağı Mera karakteri için formda kalmaya dikkat ettiğini ve sıkı bir egzersiz rutini uyguladığını göstermişti. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, We Got This Covered

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU