Amber Heard, Aquaman 2 için sıkı çalıştığını fotoğrafla gösterdi

Ünlü oyuncu DC evreninin merakla beklenen filminde Mera karakterini yeniden canlandıracak

Aquaman 2'de Mera karakterini canlandıracak Amber Heard, Johnny Depp'in açtığı iftira davasının düşürülmesini talep etmişti (Warner Bros)

Hollywood yıldızı Amber Heard, Aquaman 2'de Mera karakterini canlandırmak için çalışmalara başladığını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre uzun süredir eski eşi Johnny Depp'le yaşadığı hukuki süreçle gündeme gelen Heard'ün paylaştığı fotoğraf oyuncunun devam filmi için çok sıkı çalıştığına işaret ediyor. 

Heard her ne kadar kısa süre önce yayımlanan Zack Snyder's Justice League filminde ufak bir rolde yer alsa da bu rol ciddi bir fiziksel antrenman gerektirmemişti. 

Ancak Aquaman 2'nin hem uzun bir prodüksiyon süreci olacak hem de Heard filmde merkezi bir rol üstlenecek. Dolayısıyla oyuncunun istediği formu yakalayabilmek için şimdiden hazırlıklara başladığı görülüyor.

 

 

Filmin kadrosundaki bir diğer oyuncu Patrick Wilson da sıkı çalışmalara başladığını gösterdiği bir fotoğraf paylaşmıştı

 

 

Johnny Depp'in kendisine iftira davası açması ve 57 yaşındaki oyuncunun hayranlarının Heard'ün filmin kadrosundan çıkarılmasını istemesine rağmen Aquaman yıldızının Warner Bros'la arasında büyük bir problem olmadığı anlaşılıyor. 

Aquaman 2'nin 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi planlanıyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU