Son sezon öncesinde 4 özel The Walking Dead bölümü yayımlanacak

The Walking Dead: Origins sevilen 4 karaktere odaklanacak

11. sezon öncesinde odağa alınacak karakterler arasında Daryl da yer alıyor (Twitter/@WalkingDead_AMC)

The Walking Dead dizisinin yayımlandığı AMC kanalı karakter odaklı 4 bölümlük yeni bir serinin bu yaz ekranlara geleceğini açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yaklaşık 10 yıl önce başlayan The Walking Dead, AMC'nin en uzun soluklu yapımı. Robert Kirkman'ın çizgi romanlarından uyarlanan dizi yayın hayatı boyunca pek çok şoke edici sahneyi ekranlara getirmesiyle biliniyor. 

Screen Rant'in haberine göre zombi yapımını yan içeriklerle mümkün olduğunca zenginleştirmeye çalışan AMC Networks, The Walking Dead: Origins ismini verdiği projenin hazırlandığını dizinin hayranlarıyla paylaştı. 

Söz konusu projede Daryl Dixon (Norman Reedus), Maggie Rhee (Lauren Cohan), Carol Peletier (Melissa McBride) ve Negan (Jeffrey Dean Morgan) odakta olacak. 

 

 

4 bölümlük yapımın resmi özetinde şu ifadeler yer alıyor:

Zombi kıyametinin hikayesini tek bir karakterin bakış açısından çiziyor ve bu ikonik karakterleri canlandıran aktörlerin, yolculuklarının şimdiye kadarki en önemli anlarından kliplerle iç içe yeni röportajlarını ve anlatılarını içeriyor.

Daryl'ın hikayesi 15 Temmuz'da, Maggie'ninki 22 Temmuz'da, Negan'ınki 29 Temmuz'da ve Carol'ınki 5 Ağustos'ta yayımlanacak. 

The Walking Dead'in 22 Ağustos'ta yayımlanacak 11. sezonu öncesinde hayranları son sezonda ısındıracak birçok içerik yayımlanacak. Bunlar arasında özel videolar ve fotoğraflar olacağı tahmin ediliyor.

Her şey bütünüyle sona ermeden önce yapım ekibi hayranlar için evrenin keşfedilmedik kısımlarına mercek tutacak. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Undeadwalking

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU