The Walking Dead'in yıldızı, Michonne ve Rick'in aşkına dair konuştu: "Klişeleri yıktı"

Danai Gurira, pek çok kişinin Michonne ve Rick arasındaki ilişkiyi "radikal" diye nitelendirdiğini söyledi

Michonne en son dizinin 10. sezonunun 13. bölümünde görülmüştü (AMC)

The Walking Dead dizisinin oyuncularından Danai Gurira canlandırdığı Michonne karakterinin Andrew Lincoln'ın oynadığı Rick Grimes karakteriyle yaşadığı aşka dair konuştu. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Robert Kirkman'ın çizgi romanlarından uyarlanan dizide Michonne ilk olarak ikinci sezonun "Beside the Dying Fire" isimli 13. bölümünde görünmüştü. Rick ve Michonne arasındaki ilişkiyse 6. sezonda romantik bir hal almıştı. 

Gurira'nın canlandırdığı karakter, kayıp Rick'i bulmak için ayrılmadan önce lider bir savaşçıya dönüşmüştü. 

Comicbook'un haberine göre Gurira katıldığı #Unstereotype Alliance zirvesinde karakterinin dizideki konumuna dair şu ifadeleri kullandı:

Böyle bir karaktere hiç rastlamamıştım. 'Ah, bu şimdi hiç düşünmediğim bir klişenin kırılması' diye düşünmüştüm. Robert Kirkman'a sık sık, 'Keşke benim aklıma gelseydi. Onu nasıl düşündün?' derdim. Çünkü rastalı, silah olarak katana kullanan siyahi bir kadın bana çok ama çok ilginç gelmişti.

Gurira, The Walking Dead'ın eski dizi sorumlusu Scott Gimple'ın ve mevcut sorumlu Angela Kang'ın birçok klişeyi kırdığını belirtti. 

Oyuncu şu ifadeleri ekledi:

Gerçekten dönüşen, farklı yönleri olan, hakikaten güçlü olan, kırılganlık gösterebilen, aşık olan, arkadaş olan, savaşçı olan, gerçekten ürkütücü olan, defalarca kırılsa da devam eden ve hayatın tadını bulmaya çalışan bir kadını canlandırma şansı buldum.

Pek çok kişi benim karakterimle Rick Grimes'ın çift olmasının çok önemli ve radikal olduğunu düşünmüştü, sanırım öyleydi de.

Gurira, iki karakterin ilişkisinin yakışıklı beyaz erkek başrol oyuncusunun aşık olabileceği kadınlara dair klişeyi parçaladığını söyledi. 

Oyuncu, Michonne'un televizyonda yer alan siyahi kadın karakterlerden çok farklı olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Marvel Sinematik Evreni'nde Okoye karakterine de hayat vermişti. 

Dizinin çalışmaları süren 11. sezonu bu yıl ağustosta yayımlanacak.

 

Independent Türkçe, Comicbook, Digitalspy

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU