Selvi: Bravo Ezgi Mola

“Tecavüzcüler serbest bırakılırken Ezgi Mola hakkında dava açıldı”

Fotoğraf: Twitter

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi,  İpek Er’e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklemekle suçlanan uzman çavuş Musa Orhan’a tepki gösteren oyuncu Ezgi Mola’ya destek çıktı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Selvi, yazısının “Bravo Ezgi Mola” başlıklı kısmında şunları yazdı:

Batman'da intihar eden İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan Musa Orhan’ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmesi herkesin kanına dokundu. Sanatçımız Ezgi Mola tepkisini sosyal medya mesajı ile duyurdu. Arsızlığın, utanmazlığın sınırı yok. Tecavüzcüler serbest bırakılırken Ezgi Mola hakkında dava açıldı. Yetmedi Ezgi Mola’ya destek veren sanatçılar ve gazeteciler hakkında da dava açıldı. Bir eksik varsa beni de oraya yazın, dava listeniz eksik kalmasın.

Ezgi Mola, başörtülü olduğu için saldırıya uğrayan Neşe Nur Akkaya’ya da sahip çıkan bir açıklama yaptı. Duyarlılığını ve tutarlılığını sürdürdü. Ne zaman ki başı açık kadınlar başörtülülerin, başı örtülü kadınlar başı açıkların haklarına sahip çıkar, biz işte o zaman bu sorunu çözeriz. Ezgi Mola’nın ihtiyacı yok ama buradan kendisini tebrik ediyorum.

 

Hürriyet, Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU