Henry Cavill hayranlarına seslendi: "Artık spekülasyonlara son verme zamanı"

Ünlü oyuncu hem ilişkisinden hem de hayatından memnun olduğunu söyledi

Cavill'in bazı hayranları DC evreninde yer almaktansa Marvel evreninde rol alsaydı kendisine çok daha iyi davranılacağını ileri sürmüştü (AP)

Hollywood yıldızı Henry Cavill, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarından ilişkisine yönelik spekülasyon yapmamalarını istedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Sevgilisi Natalie Viscuso'yla görüldüğü bir fotoğraf paylaşan The Witcher dizisinin yıldızı uzun bir mesaj yayımladı. 

Cavill paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Sevgili hayranlar ve takipçiler küçük bir duyuru yapmak istiyorum. Son zamanlarda bazı düşmanlıkların olduğunu fark ettim, kendime engel olamadım. Bu anasayfada giderek daha yaygın hale geliyor. Kişisel hayatımla ve profesyonel ortaklıklarımla alakalı çok fazla şey var, şimdilik bunlara spekülasyon diyelim.

'Spekülasyon' yapan kişilerin tutku ve desteğini takdir ederken öyle bir noktaya geldi ki kendi içinde kötü olan bir şeyler söylemem gerekiyor. Toplumsal aydınlanma çağında yaşıyoruz. Herkes giderek düşüncelerinin dar görüşlü olabileceğini fark ediyor ve diğerlerini kapsayacak şekilde bunları genişletme ihtiyacı duyuyor.

Şaşırtıcı biçimde farklı şekillerde küçümseme ve hoşnutsuzluk belirten sizler için artık durma vakti.

 

 

Metro'nun bildirdiğine göre 38 yaşındaki oyuncu ayrıca şunları ekledi:

Spekülasyon ve dedikodu yapmanın, internette yankı odalarımıza dalmanın eğlenceli olabileceğini biliyorum ancak 'tutkunuz' yanlış yerde ve en çok değer verdiğim kişilere zarar veriyor.

Hem özel hayatına hem de kariyerine ve rol aldığı projelere yönelik çok fazla tartışma yaratan ünlü oyuncu bunlardan sıkılmış görünüyor.

Kısa süre önce Cavill'in Millie Bobby Brown'la başrollerini paylaştığı Enola Holmes filminin ikincisinin yolda olduğu açıklanmıştı

 

Independent Türkçe, Metro, Screen Rant

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU