Netflix'in yeni dizisi Gölge ve Kemik'in yıldızı bir sahneden çok rahatsız olduğunu açıkladı

Gölge ve Kemik halihazırda Netflix Türkiye'de en çok izlenenler listesinde ilk sırada yer alıyor

Ben Barnes'ın General Kirigan'ı canlandırdığı dizide Alina karakteri tüm evrenin kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkarıyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in yeni fantazya dizisi Gölge ve Kemik'in (Shadow and Bone) yıldızı Ben Barnes verdiği yeni röportajda dizide canlandırdığı karaktere dair birkaç açıklama yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

We Got This Covered'ın haberine göre 23 Nisan'da yayımlanan Gölge ve Kemik tüm dünyada önemli bir izleyici kitlesine ulaştı. Netflix Türkiye'de yer alan bilgiye göreyse Gölge ve Kemik en çok izlenenler arasında halihazırda birinci sırada yer alıyor. 

Dizide Barnes'ın canlandırdığı General Kirigan ve Jessie Mei Li'nin hayat verdiği Alina Starkov karakterleri öne çıkıyor. 

Karanlıklar Efendisi'ni canlandıran Barnes, karakterinin en manipülatif anlarından birinin kendisini rahatsız ettiğini belirtti. 

Britanyalı aktör ilk sezonda karakterinin yaptıklarına dair şu ifadeleri kullandı:

Benim açımdan tüm hikayede yaptığı en kötü şey (Malyen'den öğrendiği) Alina'nın mavi süsenleri sevdiği bilgisini kullanarak ona hemen mavi süsen sunmasıydı. Bu, o anda rahatsız hissetmeme neden olmuştu çünkü bu onun en bariz manipülasyonuydu. O kadar barizdi ki beni hasta etti. Dizide o bölümü gördüğümde, 'Kötü adamı oynamak istemiyorum, iyiyi oynamak istiyorum' diye düşündüm.

Barnes görünüşe göre karakterinin Alina'nın duygularını manipüle etmesinden fazlasıyla rahatsızlık duymuş. 

 

 

Leigh Bardugo'nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceğine dair resmi herhangi bir açıklama yapılmasa da izlenme oranları bunun hayli muhtemel olduğuna işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, We Got This Covered, Hollywood Reporter

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU