Friends'in yıldızı Courteney Cox gerçek hayatta da tıpkı Monica gibi olduğunu kanıtladı

Ünlü oyuncu paylaştığı yeni videoyla gerçekte de Monica Geller gibi olduğunu gösterdi

Özel Friends yapımında Cox'un da aralarında bulunduğu oyuncuların yanı sıra dizinin yaratıcıları David Crane ve Marta Kauffman da yer alacak (NBC)

Televizyon tarihinin en unutulmaz dizilerinin başında gelen Friends'in yıldızlarından Courteney Cox paylaştığı yeni videoyla gerçek hayatında da Monica Geller gibi olduğunu kanıtladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncu meşhur dizinin 10 sezonu boyunca temizlik hastası Monica karakterini canlandırmıştı ve görünüşe göre karakteri için fazladan çalışması gerekmemiş.

Olağanüstü düzenliliğiyle bilinen Monica, ekibin başından geçenlerin önemli bir kısmının çekildiği apartman dairesinin de ev sahibiydi. Dizinin bölümlerinden birkaçı Monica'nın temizlik merakına ve evini düzenli tutma takıntısına odaklanmıştı. 

Screen Rant'in haberine göre Cox, Instagram hesabından paylaştığı yeni videoda kamera dışındaki hayatında Monica'yı aratmadığını gösterdi. 

 

 

NBC'de yayımlanan sitcom'un son bölümünün yayımlanmasının üstünden neredeyse 20 yıl geçmiş olsa da Friends'in dijital platformlarda izlenebilir olması hayran kitlesini genişletmesinde önemli rol oynadı. Dolayısıyla 1994'te başlayıp 2004'te sona eren dizi popüler kültürün merkezinde yer almaya devam ediyor. 

Dizinin yıldızlarının Cox gibi videolar paylaşması da Friends'in sürekli gündemde kalmasında pay sahibi. 

Cox'un yanı sıra Jennifer Aniston, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer ve Matt LeBlanc'ın yer alacağı özel Friends yapımının çekimlerinin tamamlandığı kısa süre önce duyurulmuştu. 

HBO Max'te yayımlanacak yapımda oyuncular Friends'de yaşadıklarına ve geçen yıllara dair sohbet edecek. Talk show tarzında gerçekleştirecek yapımda kamera arkası görüntüleri ve özel videolar da olacak.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Entertainment Weekly

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU