"Hangi TV kanalı izlenecek?" tartışmasında, babasının tarafını tutan üç yaşındaki kızını boğarak öldürdü

İddiaya göre kadın polis sorgusu sırasında çözüldü ve suçunu itiraf etti

Annenin, üç yaşındaki kızını babasını daha çok sevdiği için öldürdüğü iddia ediliyor (Unsplash)

Hindistan'ın güneyinde yer alan Bengaluru şehrinde, üç yaşındaki bir kızın televizyonda ne izleneceğine dair tartışmada babasının tarafını tuttuğu için annesi tarafından boğularak öldürüldüğü iddia edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Soyadı basınla paylaşılmayan 26 yaşındaki Sudha'nın, babasını kendisinden daha çok sevdiği ve sürekli onun tarafını tuttuğu için, tek çocukları olan kızına "öfkelendiğini" polise söylediği öne sürüldü.

Güney Karnataka eyaletindeki Bengaluru'nun Mallathahalli bölgesinde yevmiyeli işçilik yapan çift, salı günü televizyonda ne izleyecekleri konusunda küçük bir tartışma yaşadı.

Öğleden sonra Sudha'nın eşi Eeranna işten eve döndüğünde, kızı televizyon seyrediyordu. Earanna haberleri izlemek için kanalı değiştirdi, karısı da itiraz etti.

İkili tartıştı ve kadın, eşine televizyon izlemek istiyorsa eve gelmemesini söyledi. Kız olaya müdahil oldu ve babasının tarafını tutarak annesine sessiz olmasını söyledi.

India Today'in aktardığına göre (batı) Bengaluru yardımcı polis komiseri Sanjeev M. Patil "Kız, annesinin delirdiğini söyledi. Sudha soğukkanlılığını kaybetti ve aynı gece kızını öldürdü" ifadelerini kullandı.

İddiaya göre kadın o gece kızını yakınlardaki bir arazide inşaat halindeki bir binaya götürdü ve onu boğdu.

Olay, bölge sakinlerinin kızın cansız bedenini görmesi ve cesedi teşhis etmeleri için ebeveynlerin çağrılmasının ardından çarşamba günü bildirildi. Çift, cesedi görünce yıkıldı. İddialara göre anne bu noktada polise, küçük çocuğu sinirlendiği için öldürdüğünü söyledi.

Öncesindeyse anne, kızının sokak yemeği yemek için dışarı çıktığında kaybolduğunu söylediği bir hikaye uydurmuştu. Sudha polis tarafından tutuklandı.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/asia

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU