The Walking Dead'in dizi sorumlusu: Son sezon "mega" olacak

"Bu büyük, büyük bir sezon"

Dizinin son sezonu 24 bölümden oluşuyor (AMC)

The Walking Dead'in (TWD) dizi sorumlusu Angela Kang, popüler dizinin son sezonunu "mega" diye tarif etti.

Kang, NME'nin aktardığına göre şöyle konuştu:

Bu mega bir sezon. Bir önceki sezonun son bölümünün yayımlanmasından çok zaman geçmedi. Dolayısıyla biraz erken başlayacak. Fakat bütün planlarımızın tepe taklak olduğunu biliyorsunuz.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Birçok proje gibi TWD'nin de hem çekimleri hem yayın tarihleri Kovid-19 kısıtlamaları sebebiyle ertelenmişti. Bu yüzden TWD ekibi, 10. sezona 6 küçük ve karakter odaklı bölüm eklemişti. Kang dizinin son sezonuna dönmeleri konusunda şu ifadeleri kullandı:

Aslında 11. sezonun prömiyeri üzerinde çalışmaya aylar önce başlamıştık. Hazırlandığımız hikayeye döneceğimiz için çok heyecanlıyız.

Kang, yeni sezonun 6 ek bölümden farkı hakkındaki bir soruyu da cevapladı. Yeni bölümlerde dizinin alışılagelmiş büyüklüğüne bir nebze de olsa ulaştığını belirten Kang, "Tabii ki bazı değişiklikler hala devam ediyor çünkü çekimleri pandemi döneminde yapıyoruz"dedi ve ekledi:

Bu büyük, büyük bir sezon.

Dizinin final sezonunun parçalar halinde yayımlanacağı ve ilk parçanın 8 bölümden oluştuğu açıklanmıştı. Ayrıca ilk bölümün 22 Ağustos'ta ekranlara geleceği kaydedilmişti.

 

Independent Türkçe, NME, Collider

Derleyen: Uğurcan Yıldız

DAHA FAZLA HABER OKU