Göz damlasıyla eşini öldürdüğü iddia edilen sağlık çalışanı, şimdi de helikopter kundaklamakla suçlanıyor

37 yaşındaki sağlıkçının, eşini sigorta parası için öldürmüş olabileceği öne sürüldü

Joshua Hunsucker'ın eşini öldürmekten suçlandığı davada kefaleti 1,5 milyon dolar olarak belirlenmişti (Photo: WSOC)

ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde bir paramedik, önce eşini öldürmekle sonra da bir helikopteri ateşe vermekle suçlanıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Charlotte şehrinde yaşayan 37 yaşındaki Joshua Hunsucker, 2018'de eşini göz damlasıyla zehirleyip öldürmekle suçlanmıştı.

İki çocuk annesi Stacy Hunsucker'ın ailesinin talebi üzerine yapılan otopside, kadının kanında göz damlasına bulunan ve dozaj aşımında kalp krizine yol açabilecek tetrizolin maddesi tespit edilmişti. 

Stacy'nin içkisine bu maddeyi koyduğu iddia edilen sağlık çalışanıysa, eşinin ölümünün ardından 250 bin dolar sigorta parası almıştı. Zanlının bu parayı alabilmek için eşini öldürmüş olabileceği öne sürülmüştü. Joshua'nın bir sonraki duruşmaya kadar kefaletle salıverilmesine karar verilmişti.

2019 yılında da Hunsucker'ın da içinde bulunduğu, kar amacı gütmeyen sağlık sistemi organizasyonu Atrium'a ait bir ambulans helikopteri uçuş sırasında alev alması nedeniyle zorunlu iniş yapmıştı. Yürütülen soruşturmada helikopterin içindeki tıbbi malzemelerden birkaçının kasti olarak ateşe verildiği tespit edilmişti.

Olayda ekipmanları yakmakla suçlanan Hunsucker, suçlamalar üzerine Mecklenburg County Şerifliği'ne teslim oldu.

İki olaya ilişkin de soruşturma hala sürüyor.


Independent Türkçe, WNCT, WSOCTV

DAHA FAZLA HABER OKU