AK Parti’li Tuğrul Türkeş: MHP babamın partisi; Bahçeli, blok listeyi bana haksız yere sövenlerden teşkil etmeyecektir

Türkeş, Bahçeli’den ricada bulunarak, kendisine hakaret eden isimleri blok listeye koymamasını istedi

Fotoğraf: AA

AK Parti Ankara Milletvekili ve Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş, MHP’nin babasının partisi olduğunu hatırlatarak, “Bu kurumsal yapıya asla zarar vermem, veremem” dedi.

Türkeş, gazeteci Levent Gültekin'in uğradığı saldırının ardından "Böylesi saldırılarda fail meçhulse kime yarar ona bakmak gerekir. Ben Tuğrul Türkeş olarak yapmayacağıma göre CHP ya da AK Parti'nin yapmayacağına göre maalesef mantık bir yeri gösteriyor. Ben Levent Gültekin'in hiçbir görüşünü benimsemiyorum. Ama ne faydası var böyle saldırıların. Islan mı oldu, uslandı mı ki? Niye yaptınız?" demişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu ifadeler sonrası MHP’li bazı isimler Türkeş’e tepki gösteren açıklamalar yapmıştı.

Sosyal medya hesabından “MHP 13. Olağan Büyük Kurultayının ülkemize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum” başlığıyla bir açıklama yapan Türkeş, “Levent'in asıl hakaret ve iftira ettiği MHP değil, babamdır. Takdir edersiniz ki, babamı benden daha fazla savunacak kimse olamaz. Olayı saptırmayı, başka yönlere çekmeyi ancak gizli emelleri olan ve FETÖ ile bağlantısı olanlar yapar. Tarih bunu da gösterecektir'' dedi.

AK Parti’li Türkeş, MHP lideri Devlet Bahçeli’den ricada bulunarak, kendisine hakaret eden isimleri blok listeye koymamasını istedi:

MYK aday adayı olan Hüseyin ve Servet gibi arkadaşlar geçtiğimiz günlerdeki uyarılarımı, hatta esprili pazar günü yazımı, sosyal medyadaki ağırlıklı olarak sol görüşlü kullanıcılar tarafından yapılan yorumlara dayanarak aslını bilip araştırmadan bana çemkirmeye kalkıştılar. Ben ne söylediğimi de ne zaman uyardığımın da bilincindeyim... Zaten sanmıyorum ki, saygıdeğer Bahçeli de blok listeyi bana haksız yere sövenlerden teşkil etmeyecektir.

 

Independent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU