Batman'in çekimler sırasında "içi geçmiş": Michael Caine dürtünce kendime geldim

Ünlü aktör, uzandığı yerde sızınca sahnenin başlaması için söylenen "kayıt" sözünü de duymamış

Batman Başlıyor filmi yaklaşık 375 milyon dolar hasılat kazandırmıştı (Warner Bros)

Christopher Nolan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Batman Başlıyor" (Batman Begins) filmi büyük Hollywood yapımları arasında yerini korurken, oyuncuların çekimler sırasında başından geçenlerse seyirciler için merak konusu olmayı sürdürüyor.

Muhtemelen çoğu kişi Batman Başlıyor'un sahne arkasındaki ilginç hikayelerin farkında değil. Gişe rekorları kıran birçok Hollywood yapımında olduğu gibi bu film de aradan geçen zamana rağmen izleyicileri şaşırtan hikayelerle dolu ve onlardan biri de Batman karakterine hayat veren Christian Bale'le ilgili.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bale'in 2005 yapımı filmin çekimleri sırasında Michael Caine ve Morgan Freeman'la oynadığı bir sahnede rol gereği uzandığı yerden kalkması gerekiyordu. Ancak Bale gerçekten de o an uyuyakalmış ve Caine'in kendisini dürtmesiyle kendine gelebilmişti.

Looper sitesinin haberine göre Bale, o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

Rol gereği uyanmam gereken bir sahneydi. Bu yüzden uzanmıştım ancak uyuyakalmışım. 'Kayıt' dedikleri anı da duymamışım. Michael ve Morgan sohbet ediyordu, benim de onlara katılmam gerekiyordu. Michael Caine'in beni dürtmesiyle uyandım. 'Şuna bakın, uyuyakalmış, değil mi? Uyuyakalmış' dedi.

Showbiz Cheat Sheet'in geçen ay paylaştığı haberde, ünlü oyuncunun bu filmde Batman'i canlandırmadan önce böyle bir rolü üstlenmekle hiçbir şekilde ilgilenmediği, hatta Batman'in gizli kimliği olan Bruce Wayne'i "en sıkıcı süper kahramanlardan biri" olarak gördüğü aktarılmıştı.


Independent Türkçe, Looper, Showbiz Cheat Sheet

DAHA FAZLA HABER OKU