Harry Potter'ın yıldızı Rupert Grint seriye dair en büyük pişmanlığını açıkladı

Ünlü oyuncu serinin 4. filmi olan Ateş Kadehi'ne dair duyduğu pişmanlıktan bahsetti

Ünlü oyuncu daha önce ilk üç filmden sonra Harry Potter yapımlarını izlemeyi bıraktığını söylemişti (Warner Bros)

Harry Potter filmlerinde canlandırdığı Ron Weasley karakteriyle erken yaşta dünya çapında ün kazanan Rupert Grint, 2005'te vizyona giren Harry Potter ve Ateş Kadehi'ndeki (Harry Potter and the Goblet of Fire) saç kesiminden pişmanlık duyduğunu açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Screen Rant'in haberine göre meşhur seri, kadroda yer alan oyuncuların kariyerleri için çok önemli bir sıçrama tahtası işlevi görse de Harry Potter filmlerinin her anıyla büyülü olmadığı anlaşılıyor. 

"Armchair Expert With Dax Shepard" isimli podcast programına katılan Grint, serinin 4. filmi olan Ateş Kadehi'ndeki saç kesimine kesinlikle herhangi bir nostaljiyle bakamadığını söyledi. 

Söz konusu saç kesiminin serideki en büyük pişmanlıklarından biri olduğunu söyleyen oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Elbette bazı garip sahneler vardı. Dördüncü filmdeki saç stilim en büyük pişmanlıklarımdan biri. Omuzlarıma kadar geliyordu. Bence herkesin gerçekten bu kadar uzun saça sahip olduğu bir dönem var. Bunu sevmişlerdi. Ergenliğimizi kamera karşısında geçirdik. Bir nevi hepsini gördünüz. Bu çok utanç verici.

Harry Potter hikayelerinin dizi olarak yeniden hayranlarıyla buluşabileceğine yönelik haberlerin gündeme gelmesi son dönemde seride yer alan oyuncuların açıklamalarının daha dikkatle dinlenir hale gelmesinde etkili oldu.

People'ın haberine göre seride Cho Chang karakterini canlandıran Katie Leung da filmlerde yer alacağının duyurulmasının ardından maruz kaldığı zorbalıktan bahsetti. "Chinese Chippy Girl" isimli podcast programına katılan 33 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

Gazeteler haberi duymuştu ve sonra biri gizlice fotoğrafımı çekmişti. Kırılmıştım. Ağlamaya başlamıştım. Bir noktada kendimi Google'da aradığımda Harry Potter hayranlığına adanmış bir siteye girdim ve tüm yorumları okuduğumu hatırlıyorum. Bir sürü ırkçı yorum vardı.

 

Independent Türkçe, Screen Rant, People

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU