Kamala Harris'in yeğeni de model çıktı

Harris'in üvey kızı New York Moda Haftası'nda boy göstermişti

Harris'in yeğeninin, kendi markası için teyzesinin ismini kullandığı iddiaları tartışma yaratmıştı (Instagram/Meena Harris)

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in yeğeni Meena Harris, ünlü bir marka için modellik yapmasıyla gündeme geldi. Kısa süre önce Harris'in üvey kızı Ella Emhoff da New York Moda Haftası'nda verdiği pozlarla isminden söz ettirmişti.

Page Six'in haberine göre Meena Harris, Prada markasının Milano Moda Haftası'nda Sonbahar 2021 ürünlerinin tanıtımından önce marka için evinde bir dizi poz verdi. 

Perşembe Instagram'dan paylaştığı videoda 36 yaşındaki avukat oturma odasını piste çevirdi ve marka için şakacı pozlar verdi.

 

 

Aynı zamanda ünlü bir sosyal medya fenomeni olan Meena Harris'in hayranları moda sunumuna doyamadı ve hayranlardan biri, "Hiç bu kadar havalı bir podyum gösterisi görmemiştim" dedi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Lizzo ve Jessica Alba gibi ünlüler tarafından da beğenilen markalardan biri olan Phenomenal'ın kurucusu Harris, moda dünyasına yabancı bir isim değil. Phenomenal'ın amacının kadın haklarını savunan kurumlara bağış sağlamak için organizasyonlar düzenlemek olduğu belirtilmişti. Bahsi geçen marka Siyahilerin Hayatı Önemlidir (Black Lives Matter) hareketini desteklemesiyle de gündeme gelmişti. 

Görünüşe göre Kamala Harris'in ailesinin farklı fertleri moda dünyasının göbeğinde yer alıyor. Harris'in eşi Doug Emhoff'un kızı 21 yaşındaki Ella Emhoff da kısa süre önce New York Moda Haftası için modellik yapmasıyla dikkatleri üstüne çekmişti. 

ABD Başkanlık seçimlerinin ardından Meena Harris'in kendi markası için teyzesinin ismini kullandığı iddiası epey tartışma yaratmış ve Kamala Harris'in bu durumdan rahatsızlık duyduğu basına yansımıştı. 

 

Independent Türkçe, Page Six

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU