Kamala Harris'in üvey kızı New York Moda Haftası'nda boy gösterdi

Ella Emhoff, New York'ta ilk büyük defilesine çıktı

İlk kez profesyonel olarak boy gösteren Emhoff, kendi markasını da oluşturmak istiyor (Proenza Schouler/Daniel Shea)

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in üvey kızı Ella Emhoff, New York Moda Haftası'nda Amerikan markası Proenza Schouler'ın ürünlerinin tanıtımı için podyuma çıktı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Emhoff, ilk olarak ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde kamuoyunun ilgisini çekmişti. 21 yaşındaki model ve moda tasarımcısının törende özellikle Miu Miu marka ceketiyle gündeme gelmişti. 

CNN'in haberine göre Harris'in eşi Doug Emhoff'un kızı olan model törenden kısa süre sonra da ünlü model ajansı IMG Models'la anlaşma imzaladı. Ajansın çalıştığı modeller arasında Karlie Kloss, Giselle Bündchen, Gigi Hadid ve Bella Hadid de yer alıyor. 

Diğer birçok marka gibi Proenza Schouler da salgın nedeniyle süregelen sağlık ve güvenlik endişeleri yüzünden sonbahar-kış kadın giyim koleksiyonunu dijital olarak beğeniye sundu. 

 

b.jpg
(Proenza Schouler)

 

Emhoff, New York Moda Hahtası için verdiği röportajda, "Önceki gece kesinlikle biraz uykum kaçtı. Yani ilk kez podyumda yürüyeceğim, ilk kez profesyonel bir ortamdayım… Moda dünyasıyla çok destansı bir ilk deneyim oldu" ifadelerini kullandı.

Genç model görünüşe göre kendi markasını da oluşturmak istiyor. 

Çocukken gerçekten çok uzun bir zaman tasarımcı olmak istedim. Sonra bunu biraz daha ciddiye aldım, Central Saint Martins'te dersler almaya başladım. Erkeklerin, kızların, herkesin çizgili renkli pantolonlar ya da benim kıyafetlerimi giydiklerini görmek istiyorum.

 

Independent Türkçe, CNN

DAHA FAZLA HABER OKU