Charlize Theron, Zor Ölüm'ün lezbiyen uyarlamasında oynama isteğini yineledi

Ünlü Hollywood yıldızı, hayranın yaptığı bu öneriyi sıcak karşılamıştı

Charlize Theron, Mad Max'te canlandırdığı Furiosa karakteriyle beğeni toplamıştı (IMDb)

Charlize Theron, Zor Ölüm'ün (Die Hard) lezbiyen uyarlamasında başrolü canlandırma fikrinde son derece ciddi olduğunu verdiği yeni röportajda yineledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Netflix'te yayımlanan The Old Guard filmiyle son dönemde isminden fazlasıyla söz ettiren Hollywood yıldızı 2020'nin sonunda Twitter'da bir hayranın yaptığı öneriyi onaylayarak sosyal medyada heyecan uyandırmıştı. 

Theron, bir hayranının odağında lezbiyen bir çiftin olacağı ve kendisinin başrolünde yer alacağı bir Zor Ölüm filminin çekilme ihtimaline dair paylaşımına cevap vererek basitçe, "Nereyi imzalayacağım" demişti. 

IndieWire'ın haberine göre Theron verdiği yeni röportajda böyle bir projede yer alma isteğini yineledi. Görünüşe göre oyuncunun ihtiyacı olan tek şey projeyi üstlenmeye gönüllü bir stüdyo bulmak. 

Theron projeye dair şu ifadeleri kullandı:

Evet, ciddiyim, bu harika bir fikir. Bu yüzden Twitter'da cevap verdim. Çünkü bunun harika olduğunu düşündüm. 'Bu kişinin satış yapmaya başlaması gerekiyor. Bu harika bir fikir' diye düşündüm. Ve iki kadın olacağı gerçeğiyle, 'Evet beni dahil edin' diye düşündüm.

Sarışın Bomba (Atomic Blonde), The Old Guard, Mad Max: Fury Road gibi aksiyon filmlerinin yıldızı açısından proje son derece olumlu görünüyor. 

Serinin son filmi Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün (A Good Day to Die Hard) 2013'te vizyona girmiş, beklenen etkiyi yaratamamış ve gişede ortalama bir gelir elde etmişti. 

Orijinal serinin başrolünde yer alan Bruce Willis'in serinin yeni bir filminde yer alması olası görünmüyor ve bu nedenle pek çok kişi eğer ihtimal dahilindeyse serinin yeni bir karakterle devam etmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyor. 

 

Independent Türkçe, IndieWire

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU