Charlize Theron, Zor Ölüm'ün lezbiyen uyarlamasında oynamak istediğini söyledi

Ünlü oyuncu aksiyonun merkezinde lezbiyen bir çiftin yer alacağı yeni bir Zor Ölüm filminde oynamak istiyor

Theron, aksiyon filmi Mad Max'te canlandırdığı Furiosa karakteriyle de büyük beğeni toplamıştı (Netflix)

Ünlü Hollywood yıldızı Charlize Theron, aksiyonun merkezinde lezbiyen bir çiftin yer alacağı Zor Ölüm (Die Hard) serisinin yeniden çekilecek bir versiyonunda oynamaya hevesli olduğunu doğruladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kısa süre önce Netflix’te yayımlanan The Old Guard filmiyle hayranlarının karşısına çıkan Theron, dijital yayın platformunda izlenme rekorları kıran filmdeki performansıyla hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. 

Filmin elde ettiği başarının ardından devam filmlerine dair tartışmaların masada olduğu medyaya yansımıştı. 

Theron, şimdi de Zor Ölüm ve Terminatör gibi maskülen film serilerini elden geçirmek istiyor gibi görünüyor. Theron böyle bir yapımın farklı bir açıdan ele alınmış yeni filminde yer alabileceğini Twitter’da yaptığı paylaşımla ima etti. 

Screen Rant'in haberine göre Theron, bir hayranının odağında lezbiyen bir çiftin olacağı ve Theron’ın başrolünde yer alacağı bir Zor Ölüm filminin çekilme ihtimaline dair paylaşımına cevap verdi. Theron’ın yanıtı basitçe, "Nereyi imzalayacağım" oldu.

 

 

Serinin son filmi Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün (A Good Day to Die Hard) 2013’te vizyona girmiş, beklenen etkiyi yaratmamış ve gişede ortalama bir gelir elde etmişti. 

Orijinal serinin başrolünde yer alan Bruce Willis’in serinin yeni bir filminde yer alması olası görünmüyor ve bu nedenle pek çok kişi eğer ihtimal dahilindeyse serinin yeni bir karakterle devam etmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyor. 

Theron’ın hayranına cevabı büyük oranda bir jest olarak görülse de film stüdyoları mümkün olan tüm ihtimalleri değerlendirmek isteyecektir. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant

DAHA FAZLA HABER OKU