Komşusunu öldürüp kalbini akrabalarına yedirdi

Saldırgan tutuklandıktan sonra suçlarını itiraf etti

Lawrence Paul Anderson'ın sicili epey kabarık (Kolaj: Independent Türkçe)

ABD'nin Oklahoma eyaletinde üç kişiyi öldürmekle suçlanan kişi, işlediği korkunç suçları itiraf etti.

Lawrence Anderson, 9 Şubat'ta 41 yaşındaki komşusu Andrea Lynn Blankenship'ı evinde bıçaklayarak öldürdü.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oklahoma Eyalet Soruşturma Bürosu'nun arama izninde Anderson'un kadının kalbini vücudundan kesip çıkararak kendi evine götürdüğü ve "kalbi cinleri dışarı çıkarmak için patatesle pişirip ailesine yedirdiği" belirtildi.

Anderson 2017'de ruhsatsız silah taşıma ve uyuşturucuyla ilgili suçlar nedeniyle 20 yıl hapis cezası almış fakat ocakta erken salıverilmesine karar verilmişti.

Hapisten çıkan Anderson, teyzesi Delsi Pye ve amcası Leon Pye'le birlikte yaşıyordu.

Polis raporuna göre 42 yaşındaki adam, kalbi pişirip akrabalarına yedirdikten sonra 67 yaşındaki amcasını ve onun 4 yaşındaki torunu Kaeos Yates'i de öldürdü. Daha sonraysa teyzesini her iki gözünden de bıçakladı.

Delsi Pye saldırıdan sağ kurtulurken, Anderson cinayetleri işlediği gün tutuklandı.

Hastaneye kaldırılan Anderson suçunu itiraf edince polislerin başlattığı arama sonucunda Blankenship'in cansız bedeni iki gün sonra tespit edildi.

Grady İlçesi hapishanesinde tutulan suçlunun alacağı ceza henüz kesinleşmese bile mahkumun "idam edilme ihtimalinin bulunduğu" belirtildi.

Anderson'ın uyuşturucu kaçakçılığı ve aile içi şiddet başta olmak üzere geçmişte de birçok suçtan hüküm giydiği belirtildi.

Saldırgan 2006'da da o dönemki sevgilisine silahla saldırmak ve taş kokain bulundurma suçlarından 4 yıl hapis cezası almış fakat iki yıl sonra salıverilmişti.


 

Independent Türkçe, New York Post, The Oklahoman

Derleyen: Yasin Sofuoğlu

DAHA FAZLA HABER OKU