Denzel Washington, Steven Spielberg'ün kendisine verdiği tavsiyeyi açıkladı

Washington yeni filmi Küçük İpuçları'nda Joe Deacon isimli karakteri canlandırıyor

Washington, film yapma konusunda gergin hissettiği sırada Spielberg kendisine önemli bir tavsiye vermiş (Fotoğraflar: AP)

Son dönemde yapım sürecinde ya da kamera önünde yer aldığı Ma Rainey: Blues'un Annesi (Ma Rainey's Black Bottom) ve Küçük İpuçları (The Little Things) filmileriyle isminden söz ettiren ünlü Hollywood yıldızı Denzel Washington, ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün kendisine verdiği önemli tavsiyeyi açıkladı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İki kez Akademi Ödülü ve üç kez de Altın Küre ödülünü kazanan Washington, E. T. (E.T. The Extra-Terrestrial), Jaws gibi sinema tarihinin en önemli filmleri arasında yer alan filmlerin yönetmeni Steven Spielberg'ün yıllar önce kendisine verdiği tavsiyeden bahsetti. 

We Got This Covered'ın haberine göre 66 yaşındaki oyuncu kamera arkasına geçmeye ilk karar verdiğinde Spielberg'in kendisine verdiği tavsiyeyi şöyle anlattı:

Film yapma konusunda gergin olduğum sırada yıllar önce Steven bana, 'Herkes çalar Denzel, ama en iyisinden çaldığından emin ol' demişti. Coppola'nın Baba (Godfather) filmini yeniden izliyordum ve oradan sahneler çalıyordum. Spielberg'ün filmlerinden de çaldım.

Netflix'te yayımlanan Ma Rainey: Blues'un Annesi filminin yapımcılığını üstlenen Washington, Küçük İpuçları filminde de Jared Leto ve Rami Malek'le birlikte kamera karşısına geçmişti.

 

Independent Türkçe, We Got This Covered

DAHA FAZLA HABER OKU