WandaVision'ın yaratıcısı: Dizinin hazırlıkları bende çok fazla baş ağrısına neden oldu

"Hepsinin çalışmasını sağlamak için çok sayıda farklı sistemimiz, renk kodlamamız ve formatımız vardı"

Scarlet Witch'i canlandıran Elizabeth Olsen, dizinin karmaşık yapısı nedeniyle ilk başta göz korkutucu olduğunu söylemişti (Disney+/Marvel)

Disney+'ta yayımlanan ve Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen karakterleri Scarlet Witch ve Vision'ın başrolde yer aldığı WandaVision dizisinin yaratıcısı Jac Schaeffer, hikayenin baş döndürücü çok fazla detaya sahip olması nedeniyle dizinin hazırlıkları sırasında "çok fazla baş ağrısı yaşadığını" açıkladı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

NME'nin haberine göre verdiği röportajda Schaeffer, "Hikayeyi hazırlarken gerçekten zor olduğunu düşündüm. Çok fazla hedefimiz vardı. Pek çok farklı katman vardı. Çok fazla anıya sahibim" ifadelerini kullandı.

Hem Marvel hayranlarından hem de eleştirmenlerden fazlasıyla iyi yorumlar alan dizinin yaratıcısı şu ifadeleri ekledi:

Hazırlık aşamasının erken dönemlerini düşündüğümde, çok fazla baş ağrısı yaşadığımı ve 'Bunların hepsini nasıl bir arada tutacağız?' diye düşündüğümü hatırlıyorum.

Dizi her ne kadar izleyenler açısından çok fazla kafa karışıklığı yaratsa da Schaeffer ekibin kavramakta zorluk yaşamadığını belirtti.

Hepsinin çalışmasını sağlamak için pek çok farklı sistemimiz, renk kodlamamız ve formatımız vardı. Hazırlık aşamasının erken döneminde verilen kararların hepsi gerçekten zordu.

WandaVision'ın yeni bölümleri her cuma Disney+'ta yayımlanıyor.

 

Independent Türkçe, NME

DAHA FAZLA HABER OKU