Eleştirmenlerden Marvel sitcom'u WandaVision'a ilk tepkiler: "Acayip tuhaf, olumlu anlamda"

Disney+ dizisi, kısmen "klasik sitcom" ve kısmen "Marvel epiği" diye tanımlanıyor

WandaVision prömiyerini 15 Ocak'ta yapacak (Marvel / Disney+)

Eleştirmenler WandaVision'a ilk tepkilerini paylaşıyor ve görünüşe göre dizi, "Marvel Stüdyoları'nın daha önce yaptığı hiçbir şeye benzemiyor."

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yayın platformu Disney+'a gelen ilk orijinal Marvel dizisinin başrollerinde Elizabeth Olsen ve Paul Bettany, süper kahramanlar Wanda Maximoff ve Vision olarak yer alıyor.

WandaVision hakkında birçok özel ayrıntıyı bilmiyor olsak da dizi, kısmen "klasik sitcom" ve kısmen "Marvel epiği" olarak tanımlanıyor.

15 Ocak Cuma gerçekleşecek prömiyerinden önce ilk üç bölümün eleştirmenlere açılmasıyla, hayranlar diziye verilen ilk tepkilere kavuşurken yazarlardan biri diziyi "acayip tuhaf (iyi anlamda)" diye tanımladı.

Bir eleştirmen, "#WandaVision'ın ilk 3 bölümü esaslı iş" diye yazdı.

Eğlenceli, incelikli biçimde ayarlanmış bir nakavt. Özellikle geleneksel olanın parodisini yaptığında sitcom ve süper kahraman hayranlarının zevklerini tatmin edecek.

Aynı fikirde olan Indiewire'dan Kristen Lopez, şu yorumda bulundu:

# WandaVision'ın ilk üç bölümündeyim ve Ben. Kendimi. Kaptırdım. Dizi sadece klasik televizyon dizilerinin sevecen biçimde yeniden canlandırılması değil (her şey güzel), hikaye de çok etkileyici.

Nerdist'ten Hector Navarro, attığı tweet'te "#WandaVision'ın ilk üç bölümünü izleme fırsatım oldu ve olmasını umduğum her şeydi: Komik, zekice, ürkütücü ve bunların ötesinde bir nevi trajik" diye yazdı.

Gerçek şu ki WandaVision, Marvel Sinematik Evreni'ni daha önce hiç gitmediği yerlere götürüyor ve geri dönüşü yok.

Fandango'dan Erik Davis de dizinin "gerçekten Marvel Stüdyoları'nın yaptığı hiçbir şeye benzemediği" söyleyerek bu yoruma katıldı.

 

 

 

 

 

USA Today'den Alex Biese, WandaVision'ı "büyük bir tuhaflığın ve sızlayan bir kalbin müthiş biçimde harmanlanması" diye tanımlayarak şunları ekledi:

Elizabeth Olsen ve Paul Bettany hiç bu karakterler kadar iyi olmadı ve buradan nereye vardığını görmek için sabırsızlanıyorum.

İlk iki bölüm cuma Disney+'ta yayımlanacak ve sonra 5 Mart'a kadar her cuma yeni bir bölüm ekrana gelecek.

WandaVision, 15 Ocak Cuma günü Disney+'ta başlıyor.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Onur Bayrakçeken

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU