Marvel yıldızı Elizabeth Olsen, WandaVision'ın neden göz korkutucu olduğunu anlattı

WandaVision hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin beğenisini almayı başardı

WandaVision 150 milyon dolarlık bir bütçeye sahip (Marvel / Disney+)

Disney+'ta yayımlanan WandaVision dizisi Marvel'ın sevilen karakterleri Elizabeth Olsen'ın canlandırdığı Scarlet Witch'le Paul Bettany'nin canlandırdığı Vision'ı yeniden bir araya getirdi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dizi hem Marvel Studios'un ilk dizisi olma özelliği taşıyor hem de Avengers: Endgame'in devasa başarısının ardından gelen ilk Marvel yapımı. Ve görünüşe göre pastoral sitcom dizisi Marvel Sinematik Evreni'nde ciddi sonuçlar doğuracak fokurdamaların olduğuna işaret ediyor.

Bu fokurdamanın ardında ne olduğu tam olarak bilinmese de dizinin yıldızı Elizabeth Olsen patlamak üzere olduğunu ima ediyor.

Olsen kısa süre önce verdiği röportajda Marvel evrenindeki ve WandaVision'daki rolünü değerlendirdi. Olsen büyük sinema filmlerinde yer almanın verdiği rahatlamanın ardından dizinin ihtiyacı olan zorluğu yarattığına atıfta bulunarak şu ifadeleri kullandı:

Alt tarafı 10 yıldır çalışıyorum ancak rahatlamaya başladığın noktada gelen bir his var. WandaVision benim açımdan rahat hissetmekten en uzak şeydi. Göz korkutuyor. Karakter tamamen farklı bir şey.

Comicbook'un haberine göre Scarlet Witch'i canlandıran oyuncu şunları ekledi:

Hâlâ Marvel'ın çizdiği çerçeveye göre yaşıyoruz. Sadece hikayeyi tamamen farklı bir biçimde anlatıyoruz. Bu çok duygusal bir kadın hikayesi ve her iki karakter için de henüz anlatmadıkları bir hikaye.

Dizinin ilk bölümlerini izleyen eleştirmenler ve hayranlar WandaVision'ın daha önceki Marvel yapımlarından hayli farklı olduğuna dikkat çekmişti. Olsen, hayranların farklı bir biçimde izlediği karakterlere dair şunları söyledi:

Dizi onlar için boş bir sayfa gibi. Wanda ve Vision'ın bu noktaya kadarki hikayesi saf, masum bir aşk ve başka bir kişiyle derin bir bağın hikayesi. Aynı zamanda çok travmatikti. Trajedi onların öyküsünde her zaman mevcuttu. Dizide bunu bir şekilde silip baştan başlıyoruz. Uyum sağlamaya çalışıyorlar. Komşularının süper güçleri olan yaratıklar olduklarını öğrenmemeleri için çaba gösteriyorlar. Dizinin bir sitcom olmasının sebebi ilerleyen bölümlerde kendini gösteriyor. Kevin (Feige) hikayeyi bana anlattığında çok tuhaf gelmemişti. Hikayemize başlamak için harika bir yol gibi gelmişti.

 

Independent Türkçe, Comicbook

DAHA FAZLA HABER OKU