Ryan Reynolds: Deadpool 3 aslen Wolverine'le kesişen bir "seyahat" olarak kurgulanmıştı

"Rashomon tarzı" film, Fox stüdyosunun Disney'le birleşmesinin ardından rafa kaldırılmıştı

Wolverine ve Deadpool (20th Century Fox)

Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün aslen Deadpool ve Hugh Jackman'ın Logan'ını (nam-ı diğer Wolverine) buluşturacak şekilde tasarlandığını açıkladı.

Planlar, Disney'in karakterin sinema haklarını elinde bulunduran Fox'u 2019'da satın almasıyla değişmişti.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Reynolds'ın başrolde ağzı bozuk süper kahraman Wade Wilson'ı (nam-ı diğer Deadpool) canlandırdığı hit serinin, Marvel Stüdyoları'nın Marvel Sinematik Evreni olarak bilinen kapsamlı ve devam eden film serilerine dahil edilmesi planlanıyor.

Öte yandan Reynolds, Twitter'da takipçilerine eğer Fox'un himayesinde kalsaydı üçüncü Deadpool filminden neler bekleyebilecekleri hakkında bir fikir verdi.

Oyuncu yorumunu, akıl sağlığı farkındalık kampanyası Bell Let's Talk'un bir tweet'inin tanıtımına destek olmak için paylaştı.

Reynolds şunları yazdı:

Akıl sağlığı konusunda açık, dürüst ve sağlıklı tartışmalar yürütebilmek çok önemli. #BellLetsTalk etiketini retweet'leyerek siz de fark yaratabilirsiniz. Eğer bu yeterli değilse, Disney Fox'u satın almadan önce Deadpool 3, Deadpool ve Logan'ı buluşturan bir seyahat olacaktı. Rashomon tarzında. Gerçekten.

"Rashomon tarzı" ifadesi, Akira Kurosawa'nın 1950 tarihli filmine atıf yapıyor. Bu filmde tek bir olay, farklı karakterlerin bakış açısından tekrar tekrar anlatılıyor.

Jackman, James Mangold'un çoğu kişinin serinin zirvesi kabul ettiği, gelecekte geçen 2017 tarihli cesur filmi Logan dahil olmak üzere Wolverine'i 9 farklı X-Men filminde canlandırmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU