Eski eşi, Armie Hammer'ın yamyamlıkla ilgili bir aşk filminde oynayacağı iddiasına tepki gösterdi

Aktör, gönderdiği iddia edilen cinsel içerikli mesajlar nedeniyle sosyal medyadaki öfkenin hedefi oldu

Hammer ve Chambers, 10 yıllık evliliklerinin ardından geçen yıl ayrılmıştı (AFP)

Armie Hammer'ın eski eşi Elizabeth Chambers, oyuncunun devam eden sosyal medya skandalı hakkındaki fikrini zor anlaşılır bir şekilde ortaya koydu.

Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) filminin yıldızı, kendisi tarafından atılmış gibi göründüğü iddia edilen doğrudan mesajların ortaya çıkması üzerine vizyona girecek Shotgun Wedding'de Jennifer Lopez'le paylaştığı başrolden bu ay çekilmişti.

Birçoğu açık cinsel fanteziler içeren ve Hammer tarafından yazılmış gibi görünen mesajların bazılarında yamyamlıktan bahsediliyordu. Mesajlar doğrulanmadı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Hammer açıklamasında şunları söylemişti:

Bu saçma sapan iddialara cevap vermeyeceğim ama bana yöneltilen korkunç ve sahte çevrimiçi saldırılar ışığında, şu anda vicdanım rahat şekilde çocuklarımı 4 ay boyunca bırakıp Dominik Cumhuriyeti'nde bir film çekmeye gidemem. Lionsgate bu konuda beni destekliyor ve bunun için onlara minnettarım.

Bu hafta Beni Adınla Çağır'ın yönetmeni Luca Guadagnino ve yıldızı Timothée Chalamet'nin yamyamlık temalı bir film için yeniden bir araya gelmeye yönelik görüşmeler yürüttüğüne dair haberler ortaya çıktı.

Just Jared'in Instagram sayfasında projeye dair haberlerle ilgili bir gönderiye yorum yapan Hammer'ın eski eşi Elizabeth Chambers "Yorum. Yok" yazdı.

Bir televizyon siması ve girişimci olan Chambers, şimdiye kadar skandala kamuya açık bir şekilde değinmemiş veya bu konuda imada bulunmamıştı.

Görünüşe göre Hammer'ın dahil olmadığı proje Camille DeAngelis'in "Bones and All" romanının bir uyarlaması.

Roman, neden insanları öldürmeyi ve yemeyi arzuladığını öğrenme umuduyla babasını arayan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Görünüşe bakılırsa Just Jared'in filmi "yamyamlıkla ilgili bir aşk hikayesi filmi" olarak tanımlaması, Chambers'ın yorum yapmasına neden oldu.

Gönderi hakkında yorum yapan diğer kişiler, projeyle ilgili haberlerin Hammer hakkındaki skandal düşünüldüğünde bir reklam kampanyası olup olmadığını sorguladı.

4 ve 6 yaşlarında iki çocuğu olan Hammer ve Chambers, 10 yıllık evliliklerinin ardından Temmuz 2020'de ayrılmıştı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Noyan Öztürk

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU