Armie Hammer, "DM skandalının" ardından Jennifer Lopez'le başrolü paylaşacağı projeden ayrılmak zorunda kaldı

Ünlü oyuncu 'Beni Adınla Çağır' filmiyle büyük bir tanınırlık kazanmıştı

Hollywood'un ünlü çiftlerinden Armie Hammer ve Elizabeth Chambers boşanacaklarını açıklamıştı (AFP)

Beni Adınla Çağır (Call Me By Your Name) filminde canlandırdığı Oliver karakteriyle önemli bir tanınırlık kazanan Armie Hammer'ın pek çok kadına cinsel içerikli mesajlar attığı iddialarının ardından gelecek filmi "Shotgun Wedding"den ayrıldığı belirtildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Page Six'e konuşan projeye aşina bir kaynak Hammer'ın yapımına bu yıl başlanması beklenen aksiyon ve komedi filminden ayrıldığını söyledi.

Yapım adına konuşan sözcü, "Shotgun Wedding'in yakında başlayacak yapım tarihi göz önüne alındığında, Armie filmden uzaklaşmak istedi ve biz de kararını destekledik" ifadelerini kullandı. Hammer'ın canlandıracağı rolü başka bir oyuncu üstlenecek.

Hammer konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bu saçma iddialara cevap vermiyorum ancak bana yönelik kirli ve sahte online saldırılar göz önünde tutulursa Dominik Cumhuriyeti'nde 4 ay boyunca çekilecek film için çocuklarımı vicdanım rahat biçimde geride bırakamam.

Ünlü oyuncu ayrıca Lionsgate şirketinin kendisini bu konuda desteklediğini ve bu nedenle minnettar olduğunu söyledi. Jason Moore'un yönetmen koltuğunda oturduğu bahsi geçen filmin başrolünde pop yıldızı Jennifer Lopez yer alıyor.

Filmin baş yapımcısı Ryan Reynolds daha önce Hammer'ın rolünü canlandırmaya niyetliydi. 

Hammer'ın attığı iddia edilen mesajlar oyuncunun tecavüz ve yamyamlık fantezilerini anlatıyor. Mesajlar House of Effie isimli bir sosyal medya hesabından sızdırıldı. Sosyal medya hesabı Hammer'ın bir kadına gönderdiğini iddia ettiği mesajın "Yüzde 100 yamyamca" olduğunu ve ürkütücü bir diğer mesajda "ayak parmaklarını" kesmekten bahsettiğini öne sürmüştü.

Hammer'ın gelecek projeleri arasında "The Billion Dollar Spy" ve Beni Adınla Çağır filminin devamı yer alıyor. 

Oyuncu daha önce verdiği bir röportajda "kadınların boynundan ve saçından tutmayı" seven "baskın bir aşık" olduğunu söylemişti. Hammer ayrıca artık görüşmediği eşi Elizabeth Chambers'la evliliğinin cinsel iştahını değiştirdiğini belirtmişti. 

 

Independent Türkçe, Page Six

DAHA FAZLA HABER OKU