Netflix, taciz suçlamalarının odağındaki Shia LaBeouf'ı tanıtım programından çıkardı

FKA Twigs'in açtığı davanın ardından LaBeouf, Netflix'in merakla beklenen "Pieces of a Woman" yapımının tanıtımından çıkarıldı

Sia'nın kendisini ayarttığını söylediği LaBeouf, şarkıcının Elastic Heart şarkısının klibinde oynamıştı (AP)

Taciz iddialarının odağında olan Shia LaBeouf'ın, Netflix'in merakla beklenen yapımı "Pieces of a Woman” filminin "For Your Consideration" sayfasındaki tanıtım materyallerinden ismi kaldırıldı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Ünlü oyuncunun eski sevgilisi şarkıcı FKA Twigs kısa süre önce duygusal, fiziksel ve cinsel istismar iddialarıyla LaBeouf'a dava açmıştı. İkili Alma Har'el'in yönettiği Şeker Çocuk (Honey Boy) filminde birlikte rol almıştı. FKA Twigs'in dava açmasının ardından yönetmen Alma Har'el ve LaBeouf'la daha önce çalışan şarkıcı Sia da FKA Twigs'e destek çıkmıştı.

Sia, oyuncunun kendisini evlilik dışı ilişkiye ayarttığını ve "patolojik bir yalancı” olduğunu belirtmişti. 

IndieWire'ın haberine göre Netflix, arka arkaya gelen iddiaların ardından LaBeouf'ı 7 Ocak'ta platformda yayımlanacak filmin tanıtım materyallerinden çıkardı ve oyuncunun ismi dijital yayın platformunun sitesinde yer alan filmin özet kısmında yer almıyor. 

 

 

Kornél Mundruczó'nun yönetmen koltuğunda oturduğu "Pieces of a Woman” doğumda bebeğini kaybeden bir kadının yaşadığı travmayı ve ailesiyle yaşadığı sıkıntıları konu alıyor. Filmin başrol oyuncusu Vanessa Kirby, performansıyla Venedik Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştı.  

 

Independent Türkçe, IndieWire

DAHA FAZLA HABER OKU