Ölmek İçin Zaman Yok: Erteleme nedeniyle James Bond filminin bazı sahnelerinin yeniden çekilmesi gerekebilir

Görünüşe göre karakterin yüksek teknolojili cihazlarının modası geçmiş olacak

Ölmek İçin Zaman Yok filminden sonra Bond rolünden emekli olacak Daniel Craig'in yerine kimin geçeceği hâlâ merak konusu (MGM)

Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die) çok uzun süredir ertelendiği için yeni sahneler çekmek zorunda kalabilir.

James Bond filminin ilk olarak Nisan 2020'de vizyona girmesi planlanmıştı ancak pandeminin ardından ileri bir tarihe ertelenen ilk filmlerden biri olmuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Universal ve Eon Pictures filmin vizyon tarihini çok geçmeden Ekim 2020'den Nisan 2021'e kaydırmıştı, fakat kısa süre önce filmin bir 6 ay daha ertelenmesine karar verildi.

Kararın Bond'un teknolojisindeki yeni gelişmeleri yansıtmak için yapımcıların yeni sahneler çekmek zorunda kalabileceği anlamına geldiği belirtildi.

The Sun'a göre, Daniel Craig'in canlandırdığı karakterin yüksek teknoloji ürünü cihazları o kadar eskidi ki, Bond sanki "modası yıllar önce geçmiş şeyler taşıyor" gibi görünüyor.

Nokia ve Omega'nın da aralarında bulunduğu filmin birçok sponsorunun, ürünlerin eski modellerinin film nihayet vizyona girdiğinde onu modası geçmiş göstereceği için hayal kırıklığına uğrayacağına inanılıyor.

İçeriden bir kaynak, "Bu demek oluyor ki bazı sahnelerin çok dikkatli bir şekilde düzenlenmesi ve gösterilenlerin güncel olması için incelenmesi gerek" dedi.

Yapımcıların yeniden çekmeyi düşündüğü söylenen ana sahneler Ben Whishaw'un canlandırdığı teknoloji geliştirme uzmanı Q'nun yer aldığı sahneler.

 

a.jpg

Daniel Craig son Bond macerası Ölmek İçin Zaman Yok'ta (YouTube / James Bond 007)

 

Lashana Lynch, Léa Seydoux ve Rami Malek'in de rol aldığı Ölmek İçin Zaman Yok'un vizyon tarihi halihazırda 8 Ekim olarak belirlendi.

The Independent, yorum almak için Bond yapımcılarıyla iletişime geçti.

 

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İrem Oral

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU