Bridgerton’ın yönetmeni: Malikane çalışanları seks sahnelerini pürdikkat izliyor

Netflix'in sevilen dizisi Bridgerton, North Yorkshire'daki Castle Howard'da çekiliyor ve mülkün herhangi bir şekilde zarar görmemesi için gözlemciler çekimlerde yer alıyor

Bridgerton, Netflix'in en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor (Netflix)

Dijital yayın platformu Netflix'in popüler dizisi Bridgerton, Yorkshire'da görkemli bir malikanede çekiliyor ve hiçbir eşyanın zarar görmemesi için çekimler, orada bulunan personel tarafından yakından takip ediliyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çekimlerin yapıldığı Castle Howard, Rege-Jean Page'in karakteri Hastings Dükü ve Phoebe Dynevor'ın canlandırdığı Daphne Bridgerton'ın malikanesi. 

Mirror'ın haberinde görkemli malikanede herhangi bir şeyin zarar görmemesi için seks sahneleri de dahil tüm sahnelerin çekimlerinde malikane adına personelin bulunduğu belirtildi. 

Dizinin yönetmeni Julie Anne Robinson verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Bir kır evine gittiğinizde, hayal edebileceğinizden çok daha az esneklik vardır. Yatağı, tabloyu, dolabı hareket ettiremezsiniz ve mobilyalara karşı fazlasıyla nazik olmanız gerekir. Castle Howard'da dükün yatak odasındaki yatakta Dynevor ve Page epey zaman geçirdi ve odada seks sahnelerini çekerken odanın korunmasından sorumlu gözlemciler vardı ve oradan ayrılmadılar.

Yönetmen ayrıca şu ifadeleri ekledi:

Kapalı bir set fikri kesinlikle kutsaldır. Fakat bu gözlemciler için kendi görevleri çok daha kutsal. Dolayısıyla sahnelerde bizimle birlikteler.

 

Independent Türkçe, Mirror

DAHA FAZLA HABER OKU